Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu yakın Millet Caddesi, Millet Mahallesi, Yıldırım, Bursa, Marmara Region, 16370

  • Adres: Millet, Millet Cd. No:22, 16270 Yıldırım/Bursa, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.213154, 29.1028125

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Öncelikle restoranın atmosferi çok güzel ve sıcak bir ortama sahip. Yemeklerin lezzeti de oldukça başarılı, özellikle dönerleri tavsiye ederim. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi çok iyi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-18 Mehmet

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'da yemek yemek tam bir keyif. Restoranın dekoru ve atmosferi gerçekten harika. Yemeklerin lezzeti de gayet başarılı, özellikle çorbaları çok lezzetli. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran çok güzel bir restoran. Yemeklerin lezzeti harika ve fiyatlar da uygun. Ayrıca restoranın sıcak ve samimi atmosferi de çok hoş. Burada yemek yemeyi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Ahmet

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran, oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Yemeklerin lezzeti harika ve fiyatlar da oldukça uygun. İç mekan dekorasyonu da çok güzel ve sıcak bir ortamı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Zeynep

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'a gittiğimde çok memnun kaldım. Yemeklerin lezzeti gerçekten harika ve fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca restoranın atmosferi de çok güzel ve sıcak bir ortama sahip. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

2023-10-13 Cem

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'da yemek yemek gerçekten keyifli bir deneyim. Lezzetli yemekler ve uygun fiyatlarla harika bir atmosfer sunuluyor. Özellikle dönerleri tavsiye ederim. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-18 Aysel

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'da yemek yemek çok keyifli. Restoranın atmosferi gerçekten sıcak ve hoş bir ortama sahip. Yemeklerin lezzeti de oldukça başarılı, özellikle dönerleri tavsiye ederim. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Osman

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemeklerin lezzeti çok başarılı ve fiyatları da oldukça uygun. Restoranın atmosferi de çok güzel, kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-28 Emine

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'a gittiğimde çok memnun kaldım. Yemeklerin lezzeti harika, özellikle dönerleri tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Berk

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran, yemek yemek için harika bir yer. Restoranın atmosferi çok güzel ve sıcak bir ortamı var. Yemeklerin lezzeti de çok başarılı, fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-07 Ayhan

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran, harika bir deneyim sunuyor. Restoranın atmosferi ve dekorasyonu gerçekten çok güzel. Yemeklerin lezzeti de başarılı ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Gülsüm

Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu Restoran'da yemek yemek gerçekten keyif verici. Yemeklerin lezzeti harika ve fiyatlar da uygun. Ayrıca restoranın atmosferi çok güzel ve sıcak bir ortama sahip. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kafkas Döner Izgara & Çorba Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?