DANS KURSU yorumlar

DANS KURSU yakın Adıyaman çig Köftecisi, Talatpaşa Caddesi, Ortabayır Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34413

  • Adres: Talatpaşa Caddesi Ortabayır Mah. No:7 K:2 1.Levent, 34330 1.Levent/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: danstudyo.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0797026, 29.0072133

DANS KURSU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DANS KURSU yorumlar

Düğün dansı veya düğün için zeybek kursu arıyorsanız başka bir yere gitmeyin. istanbul levent bölgesi dans kursu olarak çok özel ve özenli dans çalışması düzenliyorlar. … Daha fazla

Eğer kpop dans kursu veriliyorsa gelebilirim bende dansçıyım daha önceden de başka bir yerde dans ettim fakat pek beğenmediğim için çıktım umarım yeni dans kursu kaydımı buraya aldırım

Uzun süredir severek gittiğim, süper insanların olduğu dans dolu bir yer. Herkese tavsiye ederim

2023-09-20 Merve

Düğün dansı veya düğün için zeybek kursu arıyorsanız başka bir yere gitmeyin. istanbul levent bölgesi dans kursu olarak çok özel ve özenli dans çalışması düzenliyorlar.

2023-09-20 Ayse

Eğer kpop dans kursu veriliyorsa gelebilirim bende dansçıyım daha önceden de başka bir yerde dans ettim fakat pek beğenmediğim için çıktım umarım yeni dans kursu kaydımı buraya aldırım

2023-09-20 Murat

Uzun süredir severek gittiğim, süper insanların olduğu dans dolu bir yer. Herkese tavsiye ederim

2023-10-05 Elif

Dans stüdyosunda geçen hafta düğün dansı kursuna katıldık. Her hafta yeni bir dans figürü öğreniyoruz ve çok eğleniyoruz. Hocalarımız çok sabırlı ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ahmet

Dans stüdyosunda düğün dansı kursuna katıldım ve çok memnun kaldım. Kurs sürecinde düğün dansımızı hazırladık ve çok güzel bir performans sergiledik. Teşekkür ederim Dans Stüdyosu ekibi.

2023-10-15 Nil

Dans Stüdyosu'nda kpop dans kursu alıyorum ve çok memnunum. Hocalarımız çok tecrübeli ve alanında uzman. Hem eğleniyor hem de dans yeteneklerimizi geliştiriyoruz. Harika bir deneyim!

2023-10-20 Selin

Levent bölgesindeki en iyi dans stüdyosu. Çalışanlar çok profesyonel ve sıcakkanlı. Hem dans tekniklerimizi geliştiriyoruz hem de eğleniyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Cem

Dans Stüdyosu, dans ettiğim en iyi yerlerden biri. Çalışma ortamı çok güzel ve motivasyon verici. Hocalarımız da çok bilgili ve yardımsever. Herkese tavsiye ediyorum.

2023-10-30 Ebru

Dans etmeyi çok seviyorum ve Dans Stüdyosu'nda en iyi dans deneyimini yaşıyorum. Çalışanlar çok ilgili ve her hafta yeni dans figürleri öğreniyoruz. İyi bir fiyat performansı sunuyorlar.

2023-11-04 Emre

Dans Stüdyosu'nda kız arkadaşımla birlikte düğün dansı kursuna katıldık. Kurs sürecinde dans yeteneklerimizi geliştirdik ve harika bir performans sergiledik. Teşekkürler Dans Stüdyosu.

2023-11-09 Derya

Levent bölgesindeki en iyi dans kursu. Hem profesyonel dansçı olmak isteyenler hem de sadece dans etmeyi öğrenmek isteyenler için harika bir seçenek. Çok memnunum.

2023-11-14 Ali

Dans Stüdyosu'na kpop dans kursu için kaydoldum ve çok memnunum. Hocalarımız çok iyi ve herkesin ihtiyaçlarına göre dersler planlıyorlar. Çok eğlenceli bir deneyim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DANS KURSU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?