Altaylar Medikal yorumlar

Altaylar Medikal yakın Başkent Organize Sanayi Bölgesi, Malıköy, Sincan, Ankara, Central Anatolia Region, 06909

  • Adres: MALIKÖY MH. BAŞKENT OSB 19. CADDE NO: 54 SİNCAN, ANKARA TÜRKİYE, 06909 Sincan/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 502 04 91
  • Web sitesi: altaylarmedikal.com
  • Enlem, Boylam: 39.803418, 32.385052

Altaylar Medikal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Altaylar Medikal yorumlar

Ankara Malikoyde Buluna Medikal Üretimi Yapan bir Fabikamiz Çevresi Cok geniş Giris cikis cok kolay Oto parki Cok buyuk rahat Ulasimi Hem Eskisrhir yolundan Hemde Sincan Yeni ydntten Polatli baglantili acilan yeni ulasim yolundam Mumkün … Daha fazla

Rahatlıkla kolaylıkla buldum. Çok teşekkür ederim Google

Yerli üretici

2023-10-21 Ayşe

Ankara Maliköy'de bulunan bu tesis, sadece medikal üretim yapan bir fabrikadır. Çevresi oldukça geniş ve giriş çıkışı çok kolaydır. Ayrıca otoparkı da büyük ve rahattır. Hem Eskişehir yolundan hem de Sincan Yenikent'ten Polatlı bağlantılı açılan yeni ulaşım yolu üzerinde yer almaktadır. Yeni ulaşım yolu sayesinde tesis kolayca bulunabilmektedir. İşime yarar bilgilendirme için teşekkür ederim Google.

2023-10-21 Ali

Yerli üretici olması sebebiyle tercih ediyorum. Ürün kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Genel olarak memnunum.

2023-11-05 Mehmet

Fabrika binasını bulmak oldukça kolaydı. Otoparkı geniş ve rahattı. Personel, profesyonel ve ilgiliydi. Üretim tesisinin atmosferi oldukça sakin ve huzurlu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Zeynep

Bu fabrikada bulunmak gerçekten keyifliydi. İşletmenin genel atmosferi rahattı ve personel çok misafirperverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-15 Ahmet

Birkaç kez burada ürünleri denedim ve memnun kaldım. Üretim tesisi oldukça geniş ve modern. Personel, deneyimli ve yardımsever. Ürünlerin fiyatları da rekabetçi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Elif

Fabrika binası bulma konusunda zorluk yaşamadım. Otopark geniş olduğu için araç park etmek kolaydı. Fabrikanın genel atmosferi sakin ve huzurlu. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri iyi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatları da makul düzeydeydi.

2023-11-25 Mustafa

Bu fabrikada bulunmak oldukça rahattı. Otoparkı geniş ve kolaydı. Personel, deneyimli ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-30 Melisa

Üretim tesisi, beklediğimden daha büyük ve moderndi. Personel, samimi ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatları da uygun. Toplamda iyi bir deneyimdi.

2023-12-05 Cem

Fabrikayı ziyaret ettiğimde ilk izlenimim olumlu oldu. Tesisin atmosferi oldukça sakin ve huzurlu. Bekleme süresi kısa ve personel yardımcı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da makul düzeydeydi.

2023-12-10 Gizem

Bu fabrikada bulunmak gerçekten hoştu. İşletmenin atmosferi oldukça sıcak ve personel çok misafirperver. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-12-15 Emre

Fabrika binasını kolaylıkla buldum. Otoparkı geniş ve rahattı. Personel, samimi ve yardımsever. Üretim tesisinin atmosferi oldukça sakin ve huzurlu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Altaylar Medikal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?