İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi yorumlar

İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi yakın 14, Sinoplu Şehit Cemal Sokağı, Nişantaşı, Teşvikiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34365

  • Adres: Vali Konağı Cd., Sinoplu Şehit Cemal Sk., Çamsaray Apt. B Blok D:2, 34365 Nışantaşı/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 534 82 45
  • Web sitesi: iecmm.com
  • Enlem, Boylam: 41.0542224, 28.996154

İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi yorumlar

Trafik kazası sonucu işaret parmagı orta parmak kopugu ve el içinde çoklu kırıklar oluştu 3 saatlik bir operasyon sonucu elim ve parmaklarım tedavi edildi. Üzerinden 15 gün geçti Şu anda kopan parmakları hissedebiliyorum fizik tedaviden … Daha fazla

Ev mutfak kazasında avcumdaki sinir ve damarımı kestim ve yüzük parmağımın yarısında hissizlik oluştu. Bir çok yeri aradım ama herkes hafta sonuna denk geldiği için, Pazartesiye randevu veriyordu. El Cerrahisi ile görüştüm. Çok hızlı bir … Daha fazla

2023-09-27 Mehmet

Trafik kazası sonucu işaret parmagı orta parmak kopugu ve el içinde çoklu kırıklar oluştu 3 saatlik bir operasyon sonucu elim ve parmaklarım tedavi edildi. Üzerinden 15 gün geçti Şu anda kopan parmakları hissedebiliyorum fizik tedaviden memnunum.

2023-09-27 Ayşe

Ev mutfak kazasında avcumdaki sinir ve damarımı kestim ve yüzük parmağımın yarısında hissizlik oluştu. Bir çok yeri aradım ama herkes hafta sonuna denk geldiği için, Pazartesiye randevu veriyordu. El Cerrahisi ile görüştüm. Çok hızlı bir şekilde randevu alarak tedavi oldum. İlgili ve profesyonel bir ekibe sahipler. Şu an hissiz olan parmağımın hissiyatı iyileşmeye başladı.

2023-10-12 Mustafa

Son derece memnunum. Doktorların hepsi son derece iyi ve tecrübeli. Kliniğin hijyenik olması da benim için çok önemli. Çok başarılı bir operasyon geçirdim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-17 Fatma

Doktorlara ve personellere ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Tedavi sürecinde bana her konuda yardımcı oldular. Operasyon sonrası da düzenli kontrollerimi yaparak benim durumumu takip ettiler. Çok memnun kaldım.

2023-10-22 Ali

Mikrocerrahi ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Hızlı bir şekilde iyileştim ve operasyon sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Doktorlar gerekli bilgilendirmeleri yaparak her şeyi çok iyi yönetti. Çok teşekkür ederim.

2023-10-27 Esra

Bu klinikte geçirdiğim ameliyat sonrası çok iyi hissediyorum. Doktor ve personel son derece ilgili ve profesyonel. Kendimi güvende hissettim ve operasyon sonrası da sürekli takip edildim. Çok teşekkür ediyorum.

2023-11-01 Kemal

Kaza sonucu elime aldığım yara son derece ciddiydi. İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi'nde yapılan operasyon sonrası elime hiçbir sorun kalmadı. İyileşme süreci hızlı ve başarılı oldu. Teşekkürler.

2023-11-06 Melis

Ailemizin bir süre önce burada mikrocerrahi ameliyatı geçirdi ve sonuçlardan çok memnun kaldık. Her şey çok profesyonelce ve düzenli bir şekilde gerçekleştirildi. İyi bir deneyim oldu.

2023-11-11 Ahmet

Geçirdiğim ameliyat sürecinde doktorlar ve personel çok ilgiliydi. Operasyon sonrası da sürekli takibe alındım ve her türlü desteğimi aldım. Başarılı bir sonuç elde ettik. Çok teşekkür ediyorum.

2023-11-16 Ayşe

Randevu almak ve işlemleri hızlı bir şekilde tamamlamak için burayı tercih ettim. Son derece profesyonel ve ilgili bir ekip. İyileşme sürecim de sorunsuz geçti. Her şey için teşekkürler.

2023-11-21 Mehmet

Kızımın eline aldığı yara sonrası ameliyat olduk. Doktorlar son derece ilgili ve tecrübeliydi. Kızımın eli tamamen iyileşti ve hiçbir sorun yaşamadık. Çok memnun kaldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?