KIRCI Avukatlık Bürosu yorumlar

KIRCI Avukatlık Bürosu yakın Embassy of Lithuania, 38, Mahatma Gandi Caddesi, Büyükesat Mah., Büyükesat Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06700

  • Adres: Büyükesat, Mahatma Gandhi Cd. No:34/1, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 440 11 69
  • Web sitesi: linktr.ee
  • Enlem, Boylam: 39.8903085, 32.8736005

KIRCI Avukatlık Bürosu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KIRCI Avukatlık Bürosu yorumlar

Uzmanlık alanının en iyisi olduğunu net bir biçimde belirtebiliriz. Firmamızın ve markamızın tüm hukuki süreçlerinde yanımızda olan ve katkısını esirgemeyen avukatımız N. Berkay Kırcı'ya ve Kırcı Avukatlık Bürosu'na minnettarız. Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz.

KIRCI Avukatlık Bürosuna, bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Telif hakkı ile ilgili bir konuda sözleşme hazırlanması aşamasında oldukça yardımcı oldular ve oldukça kısa bir süre içerisinde taleplerimi yerine getirdiler. Sözleşme … Daha fazla

Patent ve telif haklarıyla ilgili ihtiyacım olan hukuki danışmanlığı güvenle ve profesyonelce alabildiğim hukuk bürosu. Teşekkürler!

2023-10-01 Fatma

KIRCI Avukatlık Bürosu'nu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve gerçekten uzmanlık alanında en iyilerden biri olduklarını söyleyebilirim. Hukuki süreçlerimizde bize destek olan ve katkı sağlayan avukat N. Berkay Kırcı'ya ve Kırcı Avukatlık Bürosu'na minnettarız. Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

2023-10-01 Ahmet

Telif hakkı ile ilgili bir konuda sözleşme hazırlanması sürecinde KIRCI Avukatlık Bürosu'ndan yardım aldım ve oldukça memnun kaldım. İsteklerime kısa sürede cevap verdiler ve taleplerimi yerine getirdiler.

2023-10-01 Ayşe

Kırıcı Avukatlık Bürosu'na patent ve telif hakları ile ilgili hukuki danışmanlık ihtiyacımı gidermek için başvurdum ve kesinlikle güvenilir ve profesyonel bir hukuk bürosu olduğunu gördüm. Teşekkürler!

2023-10-16 Mehmet

Kırcı Avukatlık Bürosu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Son derece profesyonel ve kaliteli bir hizmettir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Zeynep

KIRCI Avukatlık Bürosu'nun uzmanlığı tartışmasız en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Hukuki süreçlerimizde bize yardımcı olan avukat N. Berkay Kırcı'ya ve Kırcı Avukatlık Bürosu'na minnettarız. Herkese güvenle tavsiye ederim.

2023-10-26 Murat

KIRCI Avukatlık Bürosu, hukuki danışmanlık konusunda oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. İşlerimi hızlı ve profesyonelce hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Selin

Kırcı Avukatlık Bürosu'nun hizmetinden oldukça memnun kaldım. Uzman avukatlarla çalışmanın avantajını yaşadım ve kaliteli hizmet almanın mutluluğunu yaşadım. Teşekkür ederim.

2023-11-05 Eren

KIRCI Avukatlık Bürosu'nda aldığım hizmet beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Uzmanlık alanlarında gerçekten iyi olduklarını gördüm. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2023-11-10 Nil

Kırcı Avukatlık Bürosu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Teşekkürler.

2023-11-15 Emre

KIRCI Avukatlık Bürosu'na telif hakkı ile ilgili bir konuda başvurdum ve oldukça memnun kaldım. Sözleşme hazırlanması sürecinde hızlı ve etkili bir şekilde yardımcı oldular. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Burcu

Kırcı Avukatlık Bürosu, patent ve telif hakları konusunda uzman bir hizmet sunuyor. Memnun kaldığım bir firma. Teşekkürler.

2023-11-25 Mustafa

KIRCI Avukatlık Bürosu, uzman hizmetleriyle tanınan bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KIRCI Avukatlık Bürosu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?