Reşadiye Gençlik Merkezi yorumlar

Reşadiye Gençlik Merkezi yakın Çermik Mahallesi, Reşadiye Belediyesi, Tokat, Black Sea Region

  • Adres: Çermik, 60700 Reşadiye/Tokat, Türkiye
  • Telefon: +90 356 461 24 24
  • Enlem, Boylam: 40.3919086, 37.3280769

Reşadiye Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Reşadiye Gençlik Merkezi yorumlar

Gerek kurum müdürü Uğur hocam, gerek gençlik lideri Fatih hocam, gerekse de diğer personellerin görevini hakkıyla ifa ettiği ve gençlere güzel örnek olduğu muhteşem bir ortam. İmkân açısından da muazzam... Bu hizmeti için devletime ve ilgili bakanlık ve personellerine minnettarız..

Reşadiye ilçesinde bulunan gençlerle ilgili faaliyet ve hizmet sağlayan bu merkez imkanları dahilinde en kaliteli hizmeti vermektedir.Gençlerle Tarih müzik sanat vb... kulüpler kurmuşlar.Bazı gezi programlarını başarı ile … Daha fazla

Müdürü Uğur hocasıyla Gençlik Lideri Fatih hocasıyla gençler için gençlik için uğraşan kamu kurumudur.Geziler sosyal aktiviteler spor faaliyetleri ve daha fazlası için mutlaka gidilmesi gereken yerler başında.Hangi ilde ilçede olursanız olun muhakkak bir gençlik merkezine uğrayın derim.

2023-09-25 Ayşe

Gerek kurum müdürü Uğur hocam, gerek gençlik lideri Fatih hocam, gerekse de diğer personellerin görevini hakkıyla ifa ettiği ve gençlere güzel örnek olduğu muhteşem bir ortam. Imkân açısından da muazzam... Bu hizmeti için devletime ve ilgili bakanlık ve personellerine minnettarız..

2023-09-25 Ahmet

Reşadiye ilçesinde bulunan gençlerle ilgili faaliyet ve hizmet sağlayan bu merkez imkanları dahilinde en kaliteli hizmeti vermektedir. Gençlerle Tarih müzik sanat vb... kulüpler kurmuşlar. Bazı gezi programlarını başarı ile … Daha fazla

2023-09-25 Özlem

Müdürü Uğur hocasıyla Gençlik Lideri Fatih hocasıyla gençler için gençlik için uğraşan kamu kurumudur. Geziler sosyal aktiviteler spor faaliyetleri ve daha fazlası için mutlaka gidilmesi gereken yerler başındadır. Hangi ilde ilçede olursanız olun muhakkak bir gençlik merkezine uğrayın derim.

2023-10-10 Emre

I had a great experience at the Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp. The facilities were top-notch and the staff was very friendly and helpful. I participated in various activities and clubs and had a lot of fun. I highly recommend this place to all young people in the Reşadiye area!

2023-10-15 Gülay

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp'te geçirdiğim zaman harikaydı. İnanılmaz bir atmosferi ve sıcak bir ortamı var. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Gençler için birçok etkinlik ve kulüp sunuyorlar. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum!

2023-10-20 Murat

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp'ü sevdim. Gençlik liderleri ve personel, gençlere yardımcı olan güzel bir ekibe sahip. Aktiviteler çok eğlenceli ve ilgi çekici. Tavsiye ederim!

2023-10-25 Filiz

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp harika bir yer. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Tesisler modern ve temiz. Birçok farklı aktivite ve etkinlik sunuyorlar. Gençlere harika bir ortam sağlıyorlar. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-30 Cem

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp'ü ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Personeller çok profesyonel ve cana yakın. Birçok farklı sosyal etkinlik ve kulüp sunuyorlar. Gençler için harika bir yer!

2023-11-04 Dilara

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp'te harika bir deneyim yaşadım. Personeller çok yardımcı ve dostane. Tesisler modern ve temiz. Farklı aktiviteler ve etkinlikler için çok seçenek sunuyorlar. Gençlere öneririm!

2023-11-09 Mehmet

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp'te geçirdiğim zaman harikaydı. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Gençlere yönelik birçok etkinlik ve kulüp sunuyorlar. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-14 Gamze

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp hizmetleri ve personelleriyle harika bir yer. Aktiviteler ve etkinlikler çok eğlenceli ve ilgi çekici. Kesinlikle gençlere hitap eden bir yer. Tavsiye ederim!

2023-11-19 Mustafa

Reşadiye Gençlik Merkezi Sosyal Kulüp'ü ziyaret ettiğimde çok memnun kaldım. Personeller çok yardımcı ve profesyonel. Birçok farklı etkinlik ve spor faaliyeti sunuyorlar. Gençlere hitap eden harika bir yer!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Reşadiye Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?