Illusion Media Internet Teknolojileri yorumlar

Illusion Media Internet Teknolojileri yakın Yeni Hal Caddesi, Şazi Bey Mahallesi, Onikişubat, Kahramanmaraş, Mediterranean Region, 46100

  • Adres: Şazibey Mah. Yeni Hal Cad Alk İş Merkezi, No: 24/F, 46100 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye
  • Telefon: +90 344 221 00 04
  • Web sitesi: ilsnmed.com
  • Enlem, Boylam: 37.5622307, 36.9166403

Illusion Media Internet Teknolojileri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Illusion Media Internet Teknolojileri yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Web Sitesi Tasarımcısı şirketiyle çalışmaktan memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Çalışanlar mükemmel bir iş çıkardı ve benim isteklerimi tam olarak yerine getirdiler. İşletmeye giriş yaparken atmosfer çok rahattı ve tesisler temiz ve düzenliydi. Genel deneyimim çok iyi oldu ve hizmet kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri de profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Fatma

Illusion Media Internet Teknolojileri Web Sitesi Tasarımcısı şirketiyle çalışmak benim için harika bir deneyimdi. İşletme gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Çalışanlar nazikti ve işlerini biliyorlardı. Tesisler temiz ve şık bir dekora sahipti. Genel deneyimim mükemmel oldu ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Müşteri hizmetleri de hızlı ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Illusion Media Internet Teknolojileri Web Sitesi Tasarımcısı ile çalışmak benim için harika bir deneyimdi. İşletme oldukça profesyoneldi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Çalışanlar son derece profesyonel ve istekliydiler. Tesisler temiz ve modern bir atmosfere sahipti. Genel deneyimim harika oldu ve hizmet kalitesi beklentilerimin üzerindeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Sevgi

Illusion Media Internet Teknolojileri Web Sitesi Tasarımcısı işletmesiyle çalışmaktan memnun kaldım. İlk izlenim çok olumlu oldu ve çalışanlar işlerini iyi yapıyorlar. Tesisler temiz ve rahattı. Genel deneyim oldukça iyi oldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Müşteri hizmetleri de yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Gül

Illusion Media Internet Teknolojileri Web Sitesi Tasarımcısı benim için harika bir deneyimdi. İşletme oldukça profesyoneldi ve çalışanlar mükemmel hizmet verdi. İlk izlenimim olumlu oldu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Genel deneyimim harikaydı ve hizmet kalitesi beklentilerimi aştı. Müşteri hizmetleri de yardımcı ve canayakındı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Emine

Illusion Media Internet Teknolojileri Web Sitesi Tasarımcısı beni oldukça memnun etti. İlk izlenim çok olumlu oldu ve çalışanlar oldukça profesyoneldi. Tesisler de temiz ve şık bir dekora sahipti. Genel deneyimim harikaydı ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Müşteri hizmetleri de yardımcı ve hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Illusion Media Internet Teknolojileri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?