Laviola yorumlar

Laviola yakın Cevahir Kuyumculuk, Akşemsettin Caddesi, Akdeniz, Hırka-i Şerif Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34091

  • Adres: Hırka-i Şerif, Akşemsettin Cd. 52/A, 34091 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 531 888 88 63
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 41.0200463, 28.9408676

Laviola, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Laviola yorumlar

We ordered a custom cake travelling from Pakistan to Istanbul. They did an excellent job of replicating the picture we sent them. The delivery of the cake was on time. And the taste was fabulous. Highly recommended. So so good. Loved it and everyone enjoyed. Thank you so much Laviola! Daha fazla

The service is excellent. The team is very friendly and communicative and were flexible to my requests and delivers an excellent cake for my fiancée. The cake looks fabulous, exactly as in pictures, and is tastes great. I extremely recommend it

Bu arablar pasta işinde çok iyi, Laviola,da bu işi iyi yapanlardan biri! Zengin çeşit ve yüksek kaliteli içerikli pasta ve kurabiyeleri ile her kesimi mutlu ediyor, Kaliteden Vazgeçme! Laviola Seç…!

2023-09-28 Ayşe

Daha fazla; Bu arablar pasta işinde çok iyi, Laviola,da bu işi iyi yapanlardan biri! Zengin çeşit ve yüksek kaliteli içerikli pasta ve kurabiyeleri ile her kesimi mutlu ediyor, Kaliteden Vazgeçme! Laviola Seç…!

2023-09-28 Cemal

The service is excellent. The team is very friendly and communicative and were flexible to my requests and delivers an excellent cake for my fiancée. The cake looks fabulous, exactly as in pictures, and is tastes great. I extremely recommend it

2023-09-28 Ebru

We ordered a custom cake travelling from Pakistan to Istanbul. They did an excellent job of replicating the picture we sent them. The delivery of the cake was on time. And the taste was fabulous. Highly recommended. So so good. Loved it and everyone enjoyed. Thank you so much Laviola!

2023-10-13 Ahmet

Laviolada bir pasta yiyip de sevmeme şansınız yok; çok lezzetli ve aynı zamanda yapımcıları cidden muazzam!!! Umarım hếR yer Stabartt… Laviola'u takip eder. Değer!!!!

2023-10-18 Fatma

Lezzetli ve güzel çalışmaların olduğu bir yer, paranıza değer. Hizmet de iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Mehmet

Laviola çok başarılı bir şekilde çalışıyor, çalışanları da çok ilgili ve sıcak insanlar. Spesiyal pastada ayrıca inanılmaz lezzet var!!! Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-28 Selin

Dün yaptığı özel pasta helal olsun. Ben hiç bu kadar güzel bir şekilde parti pastası yemiştim. Tadı da harikaydı. Biber dostumun doğum gününde bu şaşırtıcı pastanın da videosu mendilimde olmasaydı inanmayacaktım. Hayat arkadaşım çok mutlu oldu. İlginizi çekiyorsa, ona güzel bir pasta alın. Belki de Laviola işinizi yapabilir.

2023-11-02 Murat

Laviola süper. Biz hepimiz oradan çok hoşlandık ve her gün orada olmak istemezi bekliyoruz. Yemekler harika ve lezzetli ve çalışanlar çok nazik ve arkadaş canlısı.

2023-11-07 Deniz

Bir arkadaşımın doğumgünü için buradan pasta sipariş ettim ve gerçekten harikaydı! Gönderim çok hızlıydı ve pasta tam olarak beklediğim gibi görünüyordu ve lezzetliydi. Çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar sipariş vereceğim. Teşekkür ederim Laviola Pastane!

2023-11-12 Özgür

Laviola napıyorsa iyi yapıyor! Her şey harika. Her şey güzeldi. Çok başarılı çalışmaları var. Mükemmel bir fikir. Harika hizmet ve kaliteli ürünler. Çok lezzetli!

2023-11-17 Sevgi

Kahve on numara. Fakat kokteyller kesinlikle denemeye değer. İnanılmaz lezzetli ve şaşırtıcı derecede yenilikçi olan bir mağaza.

2023-11-22 Ali

Laviola memnuniyet verici bir iş ve memnuniyet veren lezzetler sunuyor. İnanılmaz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Laviola?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?