Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu yorumlar

Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu yakın 1156 Sokak, İstiklal Mahallesi, Pamukkale, Denizli, Aegean Region, 20150

  • Adres: Saltak Cad. Özberk İş Hanı No:28, 20020, Türkiye
  • Telefon: +90 258 265 26 53
  • Enlem, Boylam: 37.7674963, 29.0971027

Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu'na geçen hafta gittim ve harika bir deneyim yaşadım. Personel son derece profesyonel ve dostça davrandılar. Hizmet alanının rahat ve huzurlu bir atmosferi vardı. Masaj, oldukça rahatlatıcıydı ve beni gerçekten rahatlattı. Fiyatlar da oldukça uygun, kesinlikle buna değerdi.

2023-09-22 Ahmet

İlk izlenimime göre müşteri hizmetleri ve personel oldukça dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Atmosfer oldukça sakin ve huzurlu. Randevu almam gerektiği için beklemem gerekmese de, müşteri yorumlarında beklemelerin kısa olduğunu gördüm. Hizmetlerin değeri için para harcamaya değer olduğuna inanıyorum.

2023-09-22 Fatma

Çok rahat bir masaj deneyimi yaşadım. Personel profesyonel ve nazikti. Fiyatlar oldukça makuldi ve aldığım hizmetin değerine inanıyorum. Tesisler temiz ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum!

2023-10-07 Mehmet

Bu masaj salonunda hoş bir deneyim yaşadım. Personel nazik ve yardımseverdi. Tesisler temizdi ve güzel bir atmosferi vardı. Beklemem gerekmese de, rezervasyon yapmam gerektiğini duydum ve randevu alanlar memnun görünüyorlardı. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmetin değerine inanıyorum.

2023-10-12 Aydan

Masaj salonunda harika bir zaman geçirdim. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve konforlu bir ortam sunuyor. Atmosfer oldukça rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Rezervasyon yapmadım, ancak beklememin uzun olmayacağını biliyordum. Alınan hizmet için ödediğim ücrete değdiğine inanıyorum.

2023-10-17 Mustafa

Kesinlikle tavsiye ederim! Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu'nda harika bir deneyimim vardı. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Salon temiz ve rahatlatıcı bir atmosfer sunuyor. Randevu aldım, bu yüzden bekleme süresi yoktu. Aldığım hizmetin parasal değeri kesinlikle harikaydı. Tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-22 Yıldız

Geçen hafta Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu'na gittim ve çok memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve profesyoneldi. Tesisler temiz ve sessiz bir atmosfere sahipti. Rezervasyon yapmam gerekti ve bekleme süresi yoktu. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmet kesinlikle mükemmeldi.

2023-10-27 Gamze

Bu masaj salonunda gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve nazikti. Tesisler temiz ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. Başlangıç izlenimim oldukça olumlu olmuştur. Hizmetin verdiğim paraya değer olduğunu düşünüyorum.

2023-11-01 Murat

Masaj salonunda harika bir deneyim yaşadım. Personel son derece profesyonel ve misafirperverdi. Tesisler temizdi ve hoş bir atmosfere sahipti. Beklemedim çünkü rezervasyon yaptım, ancak rezervasyon yaptıklarında memnun görünüyorlardı. Hizmetin parasal değeri harikaydı ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-06 Ebru

Masaj hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personel son derece dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. İlk izlenimim, masaj salonunun profesyonel bir yer olduğudur. Bekleme süresi hakkında bir yorum yapamam çünkü randevu aldım. Hizmetin değerine inanıyorum. Tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-11 Ali

Beş yıldızlı bir deneyim! Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Tesisler temiz ve rahat bir atmosfere sahipti. İlk izlenime göre, şimdiye kadar ziyaret ettiğim en iyi masaj salonlarından biri olduğunu söyleyebilirim. Hizmetin değerine ikna oldum ve gelecekte tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-16 Zeynep

Muhteşem bir masaj deneyimi yaşadım. Personel çok profesyonel ve dostça davrandılar. Salon temiz ve konforlu bir atmosfere sahipti. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Beklememe gerek olmadığı için bir rezervasyon yapmanın önemli olduğunu duydum. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmetin değerine inanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şifadar masaj ve alternatif terapi salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?