Huzur Restourant yorumlar

Huzur Restourant yakın Timur Çelik Kapı, Cumhuriyet Caddesi, Şerefiye Mahallesi, Van, İpekyolu, Van, Eastern Anatolia Region, 65140

  • Adres: Şerefiye, S. Mehmet Efendi Sk. No:32, 65140 İpekyolu/Van, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.501775, 43.3967927

Huzur Restourant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Huzur Restourant yorumlar

Van'da klasikleşen bir mekan Dosthane bir sohbet ve rahatça alkol almak adına gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. … Daha fazla

Italian family crossing Turkey from East (Van) to West (Datca). I can say this is the best restaurant in term of hospitality, food and price/quality ratio we have been! Daha fazla

2023-09-17 Bayram

Van merkezde Et Rakı yapabileceğiniz salaş ve lezzetli bir mekan.Tabi lüks biryer değil.Mezele çesitli ve bol kepçe.Yemekler taze.Sahipleri ilgili.Kısacası vir arkadasinla yemek yiyip rakı içebileceğin sessiz bir mekan.

2023-09-17 Mustafa

Van'da klasikleşen bir mekan Dosthane bir sohbet ve rahatça alkol almak adına gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

2023-09-17 Fatma

Italian family crossing Turkey from East (Van) to West (Datca). I can say this is the best restaurant in term of hospitality, food and price/quality ratio we have been!

2023-10-02 Şükrü

Mekanın ilk izlenimi ve atmosferi çok güzel. Fiyatlarına göre değeri oldukça yüksek. Bekleme süresi ve rezervasyonlar hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ürünlerin/kalitelerinin kalitesi çok iyi. Ortam ve dekor çok güzel. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı. Kişisel deneyimlerim oldukça iyi. Genel deneyim mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar harikaydı.

2023-10-12 Mehmet

Burada yemek yemek gerçekten harika bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve taze, meze çeşitleri bol ve lezzetliydi. Personel çok ilgili ve misafirperver. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-17 Filiz

Bu restoranda yemek yemek çok keyifli oldu. Yemekler lezzetli ve taze, menü çeşitliydi. Mekanın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Sevgi

Bu restoranda yemek yemek gerçekten harika bir deneyim oldu. Yemekler lezzetli ve taze, fiyatlar da çok uygun. Personel çok yardımcı ve misafirperver. Kesinlikle yeniden gelmek istiyorum.

2023-11-01 Murat

Yemekler lezzetliydi ve meze çeşitleri bol ve lezzetliydi. Ancak fiyat biraz yüksekti ve servis biraz yavaştı.

2023-11-06 Gizem

Bu restoranda yemek yemek gerçekten keyifliydi. Yemekler lezzetliydi ve taze, meze çeşitleri bol ve lezzetliydi. Personel de çok ilgiliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-11 Okan

Restoranın atmosferi çok güzeldi ve yemekler lezzetliydi. Ancak fiyat biraz yüksekti. Ayrıca servis biraz yavaştı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Huzur Restourant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?