Altınsoy Global Lojistik yorumlar

Altınsoy Global Lojistik yakın Ankara - Adana Yolu, Hacılar Harmanı, Aksaray Merkez, Aksaray, Central Anatolia Region, 68000

  • Adres: Hacılar harmanı mahallesi 180/ aşık molla caddesi no : 57 / 5 iç kapı no : 4 Merkez, 68100 Merkez/Aksaray, Türkiye
  • Telefon: +90 542 180 68 68
  • Enlem, Boylam: 38.3589642, 33.9852958

Altınsoy Global Lojistik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Altınsoy Global Lojistik yorumlar
2023-09-20 Mehmet

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri gerçekten harika bir hizmet sunuyor. İşlerini hızlı, güvenilir ve düşük maliyetlerle yapıyorlar. Personelleri son derece profesyonel ve yardımsever. Her zaman müşteri odaklı davranıyorlar ve sorunları çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Ürünlerim zamanında ve sağlam bir şekilde teslim edildi. Personelleri çok yardımcı oldular ve sorularımı sabırla yanıtladılar. Fiyatları da oldukça uygun. Tek kelimeyle harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Ahmet

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nin müşteri hizmetleri gerçekten başarılı. Sorularıma hızlı bir şekilde yanıt verdiler ve herhangi bir sorun yaşamadan ürünlerimi teslim aldım. Personelleri de çok nazik ve yardımcı oldu. Kaliteli bir hizmet almak isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-05 Fatma

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nin fiyatları oldukça uygun. Diğer lojistik firmalarına göre daha makul bir fiyatla hizmet alabilirsiniz. Personelleri de işlerini hızlı ve düzgün bir şekilde yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ali

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nde çalışan personeller son derece profesyonel ve yardımsever. Siparişlerimi zamanında ve tam olarak teslim ettiler. Fiyatları da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Emine

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Ürünlerim sorunsuz bir şekilde ve zamanında teslim edildi. Çalışanlar son derece yardımcı oldular. Fiyatları da diğer firmalara göre oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Mustafa

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nin personelleri son derece profesyonel ve işlerini düzgün bir şekilde yapıyorlar. Ürünlerim hızlı bir şekilde teslim edildi ve herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Hülya

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Ürünlerim zamanında ve sağlam bir şekilde teslim edildi. Personelleri de son derece yardımcı oldular. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Yusuf

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri gerçekten güvenilir bir hizmet sunuyor. Ürünlerim sorunsuz bir şekilde teslim edildi ve personelleri son derece yardımcı oldular. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Aysel

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Ürünlerim zamanında ve sağlam bir şekilde teslim edildi. Personelleri son derece profesyonel ve yardımsever. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 İbrahim

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Ürünlerim tam olarak teslim edildi ve personelleri oldukça yardımcı oldular. Fiyatları da çok makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Yasemin

Altınsoy Global Lojistik Lojistik Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Ürünlerim sorunsuz bir şekilde ve zamanında teslim edildi. Personelleri de son derece yardımcı oldular. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Altınsoy Global Lojistik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?