MODEL OTO KAPORTA & BOYA SERVİSİ yorumlar

MODEL OTO KAPORTA & BOYA SERVİSİ yakın Fatih Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42110

  • Adres: Fatih, Cevizli Sk. No 20, 42285 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 545 06 44
  • Enlem, Boylam: 37.9047979, 32.4976872

MODEL OTO KAPORTA & BOYA SERVİSİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MODEL OTO KAPORTA & BOYA SERVİSİ yorumlar

Kesinlikle tavsiye ederim… Gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz. Sizin aracınızı kendi araçları gibi tertemiz yapıyorlar…

Abdullah beyden allah razı olsun işlerimizi halletti. Boya kaporta ustası, eli mahir işleri temiz, fiyatı makul seviyede orta düzey bir işletme firması. Güvenle aracınızı emanet edebilirsiniz.

Arkadaşlar, ışıkta dururken aracıma gelip vurdular nereye götüreyim derken model oto kaporta ile google karşılaştım. Abdullah bey işletmecisi ve ustası aradım sağolsun çok iyi ilgilenip ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verdi. Konuştuktan … Daha fazla

2023-09-28 Mehmet

Kesinlikle tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz. Sizin aracınızı kendi araçları gibi tertemiz yapıyorlar.

2023-09-28 Ayşe

Abdullah beyden allah razı olsun işlerimizi halletti. Boya kaporta ustası, eli mahir işleri temiz, fiyatı makul seviyede orta düzey bir işletme firması. Güvenle aracınızı emanet edebilirsiniz.

2023-09-28 Murat

Arkadaşlar, ışıkta dururken aracıma gelip vurdular nereye götüreyim derken model oto kaporta ile google karşılaştım. Abdullah bey işletmecisi ve ustası aradım sağolsun çok iyi ilgilenip ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verdi. Konuştuktan sonra aracımı bu işletmeye emanet ettim ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Sevgi

Model Oto Kaporta & Boya Servisi'ne aracımı teslim ettim ve oldukça memnun kaldım. İşlerini ciddiyetle ve özenle yapmaları beni etkiledi. Abdullah bey ve ekibi gerçekten işlerinde profesyonel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Cem

Aracım boya kaporta ihtiyacı olduğunda Model Oto Kaporta & Boya Servisi'ni tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Abdullah bey ve ekibi işlerini titizlikle yaparak aracımı ilk günkü gibi teslim etti. Fiyatları da oldukça makul. Çok teşekkür ederim.

2023-10-23 Esra

Model Oto Kaporta & Boya Servisi'ne aracımı yaptırmak için gittim ve servisten oldukça memnun kaldım. Abdullah bey işini gerçekten iyi yapıyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Okan

Model Oto Kaporta & Boya Servisi'nde aracımın kaporta onarımını yaptırdım ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Abdullah bey ve ekibi işlerini profesyonelce yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Melis

Abdullah bey ve ekibine aracımı teslim ettim ve gerçekten çok memnun kaldım. İşlerini özenle yapmaları beni etkiledi. Model Oto Kaporta & Boya Servisi'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ali

Model Oto Kaporta & Boya Servisi'nde aracımı onarttırdım ve oldukça memnun kaldım. Abdullah bey ve ekibi işlerini titizlikle yapıyor. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Selin

Aracımın kaportasında oluşan hasarı Model Oto Kaporta & Boya Servisi'nde onarttırdım. Abdullah bey ve ekibi işlerini gerçekten iyi yapıyor. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Kadir

Model Oto Kaporta & Boya Servisi'nde aracımın kaporta onarımını yaptırdım ve son derece memnun kaldım. Abdullah bey ve ekibi işlerini titizlikle yapıyor. Tavsiye ederim.

2023-11-22 Yıldız

Aracımın kaporta tamiri için Model Oto Kaporta & Boya Servisi'ne gittim ve gerçekten memnun kaldım. Abdullah bey ve ekibine teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MODEL OTO KAPORTA & BOYA SERVİSİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?