Grande Sole Dog Resort yorumlar

Grande Sole Dog Resort yakın İzmir Seferihisar Yolu, Ulamış Mahallesi, Seferihisar, Izmir, Aegean Region, 35460

  • Adres: Ulamış, İzmir-Seferihisar Yolu No:265 D:1, 35460 Seferihisar/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 428 32 10
  • Web sitesi: grandesole.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.2589516, 26.8319578

Grande Sole Dog Resort, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Grande Sole Dog Resort yorumlar

Kızım Bal 3 yaşında, onu sokakta bulduk. Kulağında küpe vardı bulduğumuzda. Onu hemen veterinere götürüp sağlık kontrollerini ve aşılarını yaptırdık, küpesini çıkartıp çipini taktırdık ve bir arkadaşımız bakmak istedi ona verdik. Fakat eve … Daha fazla

Son derece özenli ve temiz bir ortam. Dostunuzu korkmadan emanet edebilirsiniz. Çalışanları bilgili ve işleri konusunda profesyonel.

2023-09-21 Kemal

Son derece özenli ve temiz bir ortam. Dostunuzu korkmadan emanet edebilirsiniz. Çalışanları bilgili ve işleri konusunda profesyonel.

2023-09-21 Filiz

Köpeğimiz için araştırma yaparken Grande Sole Dog Resort Köpek Eğiticisi'ni bulduk ve çok memnun kaldık. Köpeğimizin eğitimi için harcadıkları zaman ve emek için sonsuz teşekkürler!

2023-10-06 Murat

Köpeğimizin aşılarını ve sağlık kontrollerini yaptırdığımız yer bize Grande Sole Dog Resort Köpek Eğiticisi'ni önerdi. İyi ki de önermişler, hem köpeğimiz hem de biz çok memnun kaldık. Uzman eğitmenler sayesinde köpeğimiz davranışlarını düzeltti ve biz de doğru yöntemler öğrendik.

2023-10-21 Fatma

Köpeğimizi eğitmek için bu merkeze gönderdik ve sonuçtan çok memnunuz. Köpeğimiz artık daha itaatkar ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürebiliyor. Teşekkür ederiz!

2023-10-26 Hakan

Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bu merkeze köpeğimizi bıraktık ve çok memnun kaldık. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Mehmet

Köpeğimiz sağlık kontrolleri ve aşılarını yaptırdığımız yer değerli bir öneriyle bizi bu eğitim merkezine yönlendirdi. Kesinlikle doğru bir seçim yapmışız. Köpeğimiz çok hızlı bir şekilde davranışlarını düzeltti ve artık daha uyumlu. Teşekkür ederiz.

2023-11-15 Ahmet

Köpeğimiz için araştırma yaparken Grande Sole Dog Resort Köpek Eğiticisi'ni keşfettik. Çok memnun kaldık, çalışanlar son derece bilgili ve işlerinde uzmanlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Grande Sole Dog Resort?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?