Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA) yorumlar

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA) yakın Ali Saip Paşa Caddesi, Kiçiköy Mahallesi, Talas, Kayseri, Central Anatolia Region, 38280

  • Enlem, Boylam: 38.68888, 35.557954

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA) yorumlar
2023-09-22 Mehmet

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA) oldukça ilginç etkinlikler düzenliyor. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Hizmet kalitesi de oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

IYACA, gençler için harika bir yer. Etkinlikler gönderiyorlar ve her zaman eğlenceli şeyler yapıyorlar. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Buranın atmosferi çok samimi ve sıcak. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-09-22 Ahmet

IYACA'da geçirdiğim zaman gerçekten eşsizti. Personel çok dostça ve bana her konuda yardımcı oldular. Etkinliklerin kalitesi yüksek ve fiyatlar uygun. Kesinlikle burayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-07 Fatma

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA), gençler için harika bir yerdir. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Etkinliklerin çeşitliliği çok iyi. Fiyatlar da oldukça makul. Tavsiye ederim.

2023-10-12 Mehmet

IYACA'daki etkinliklere katıldım ve harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Tesisler temiz ve düzenli. Kesinlikle başkalarına tavsiye edebilirim.

2023-10-17 Ceren

IYACA'da geçirdiğim zaman inanılmazdı. Etkinlikler çok eğlenceli ve ilginçti. Personel her zaman yardımcı olmayı hedefliyor. Buranın atmosferi çok samimi ve sıcak. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-22 Ali

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA), gençlere yönelik birçok etkinlik sunan harika bir yerdir. Personel çok profesyonel ve düşüncelidir. Hizmet kalitesi oldukça yüksektir. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

2023-10-27 Fatma

IYACA'da geçirdiğim zamandan çok memnunum. Etkinlikler çok eğlenceli ve ilginç. Personel de çok yardımcı ve profesyonel. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Emre

IYACA'daki etkinlikler gerçekten harika. Personel çok yardımcı ve cana yakın. Tesisler temiz ve düzenli. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-06 Ayşe

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA), gençler için mükemmel bir yerdir. Personel çok yardımcı ve anlayışlıdır. Etkinlikler her zaman eğlenceli ve ilginçtir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Mehmet

IYACA'da harika bir zaman geçirmek için gittim ve memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımcı. Etkinlikler ilginç ve eğlenceliydi. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Fatma

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA) harika bir yerdir. Personel çok yardımcı olmayı hedefliyor. Etkinliklerin çeşitliliği iyidir. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYACA)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?