Gıyma - Adana Kebapçısı yorumlar

Gıyma - Adana Kebapçısı yakın Gıyma Kebap, 129, Bişkek Caddesi, Emek Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06490

  • Adres: Emek, Bişkek Cd. No:129, 06490 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 221 06 01
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 39.9224153, 32.8177454

Gıyma - Adana Kebapçısı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gıyma - Adana Kebapçısı yorumlar

İlk açıldığı zamanlar çok sık geliyordum. Her şey çok güzeldi. Adanada gibiydi. Sonra bozdular. Sahibinin değiştiğini ve yine güzelleştiğini söylediler. Bugün misafirlerimle gittik. Adana lahmacunu, kıyma ve çöp şiş söyledik. Mezeler ankara … Daha fazla

Şu anda Ankara'da Adana konusunda en iyilerden birisi. Lahmacunların boyutu oldukça fazla ve doyurucu. @ankararestoranlar instagram hesabımızdan reelsına ulaşabilirsiniz. Daha fazla

Gıyma kebap lezzetli. Kendilerine özel 5 li küçük lahmacun var. 2022 Eylül itibariyle 75 liraydı. 2 Antep lahmacunu da aynı fiyatta. Mezeler zengin, tad lezzetli. Çalışanlar da güler yüzlü. Otopark hafta sonları yol üstünde sorun olabilir. Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

İlk açıldığı zamanlar çok sık geliyordum. Her şey çok güzeldi. Adanada gibiydi. Sonra bozdular. Sahibinin değiştiğini ve yine güzelleştiğini söylediler. Bugün misafirlerimle gittik. Adana lahmacunu, kıyma ve çöp şiş söyledik. Mezeler ankara standartlarının üstünde. Fiyatlar da uygun. Personel de güler yüzlü. Tek sıkıntı otopark sorunu.

2023-09-23 Fatma

Gıyma kebap lezzetli. Kendilerine özel 5 li küçük lahmacun var. 2022 Eylül itibariyle 75 liraydı. 2 Antep lahmacunu da aynı fiyatta. Mezeler zengin, tad lezzetli. Çalışanlar da güler yüzlü. Otopark hafta sonları yol üstünde sorun olabilir.

2023-09-23 Ahmet

Şu anda Ankara'da Adana konusunda en iyilerden birisi. Lahmacunların boyutu oldukça fazla ve doyurucu.

2023-10-08 Mehmet

Restoranın açıldığı ilk zamanlar çok sık geliyordum. Her şey çok güzeldi ve Adana'da gibiydi. Ancak sonradan sahibinin değiştiğini duydum ve tekrar güzelleştiğini söylediler. Bugün misafirlerimle gittik ve Adana lahmacunu, kıyma ve çöp şiş söyledik. Mezeler de Ankara standartlarının üstünde. Fiyatlar da uygun ve personel de güler yüzlü.

2023-10-13 Emine

Gıyma kesinlikle en iyi et yemekleri restoranı. Ankara'da Adana konusunda kalitesini kanıtladı. Lahmacunlar çok lezzetli ve doyurucu. Mezeler de çok çeşitli ve lezzetli. Çalışanlar da çok cana yakın. Hafta sonları otopark sorunu yaşanabiliyor.

2023-10-18 Ali

Çalışma arkadaşlarımla Gıyma'ya gittik ve çok hoş bir deneyim yaşadık. Adana lahmacunu, kıyma ve çöp şiş söyledik. Hepsi çok lezzetliydi ve mezeler de harikaydı. Personel çok güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyorlar. Tek problem hafta sonları otopark sorunu olabiliyor.

2023-10-23 Zeynep

Gıyma restoranında yemekler çok lezzetli ve doyurucu. Özellikle Adana lahmacunu çok başarılı. Mezeler de çok çeşitli ve lezzetli. Personel de güler yüzlü ve ilgili. Tek sıkıntı hafta sonları otopark sorunu yaşanması.

2023-10-28 Hasan

Gıyma restoranını arkadaşlarımın önerisiyle denedik ve çok memnun kaldık. Lahmacunlar çok lezzetli ve doyurucu. Mezeler de çok çeşitli ve lezzetli. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Sadece otopark sorunu yaşanabiliyor.

2023-11-02 Seda

Gıyma restoranına bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Adana lahmacunu, kıyma ve çöp şiş söyledim. Hepsi çok lezzetli ve doyurucuydu. Mezeler de harikaydı. Personel çok güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyorlar. Otopark sorunu yaşanabiliyor.

2023-11-07 Mustafa

Gıyma restoranında Adana kebap yedim ve çok memnun kaldım. Lahmacunlar da çok lezzetliydi. Mezeler de çok çeşitli ve lezzetli. Personel de çok ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Tek sıkıntı hafta sonları otopark sorunu yaşanması.

2023-11-12 Gül

Gıyma restoranında yemekler çok lezzetli ve doyurucu. Adana lahmacunu özellikle tavsiye ederim. Mezeler de çok çeşitli ve lezzetli. Personel de çok ilgili ve güler yüzlü. Tek sorun otopark sorunu olması.

2023-11-17 Merve

Gıyma restoranında son derece lezzetli Adana lahmacunu yedik. Mezeler de çok güzeldi. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Sadece otopark sorunu olması sorunlar arasında.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gıyma - Adana Kebapçısı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?