Philips Lighting Aydınlatma Ticaret A.ş. yorumlar

Philips Lighting Aydınlatma Ticaret A.ş. yakın İspark, Küçüksu Caddesi, Yamanevler Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34768

  • Adres: Elmalıkent, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd No: 13, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: aydinlatmateknik.com
  • Enlem, Boylam: 41.0259241, 29.1010956

Philips Lighting Aydınlatma Ticaret A.ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Philips Lighting Aydınlatma Ticaret A.ş. yorumlar
2023-09-23 Mehmet

Mağazaya girdiğimde sıcak ve samimi bir atmosfer vardı. Personel çok yardımseverdi ve beni çeşitli ürünlerle tanıştırdı. Ürün kalitesi çok iyiydi ve geniş bir seçenek yelpazesi vardı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-23 Ayşe

Aydınlatma Mağazasının girişindeki dekorasyon çok etkileyiciydi. Mağazanın içinde dolaşırken kendimi çok rahat hissettim. Personel çok kibar ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-23 Mustafa

Aydınlatma Mağazası oldukça büyük ve iyi bir düzenlemeye sahipti. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları da adil buldum. Ancak personelin bazıları biraz ilgisizdi ve beni beklettiler. Yine de genel olarak memnun ayrıldım.

2023-10-08 Fatma

Mağazaya girdiğimde hoş bir müzik çalıyordu ve güzel bir ambiyans vardı. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uyguntu. Mağazada vakit geçirmekten keyif aldım.

2023-10-18 Hatice

Aydınlatma Mağazası oldukça şık bir tasarıma sahipti. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Mağaza genelinde güzel bir atmosfer vardı.

2023-10-23 Ali

Aydınlatma Mağazasına gittiğimde çok kalabalıktı ve personel biraz yetersizdi. Ancak ürün çeşitliliği ve kalitesi beni tatmin etti. Fiyatlar biraz yüksekti, ancak iyi bir hizmet aldığımı düşünüyorum.

2023-10-28 Gül

Aydınlatma Mağazası oldukça şık bir dekorasyona sahipti. Personel çok yardımsever ve bilgiliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Müşteri hizmetleri de oldukça iyiydi.

2023-11-02 Hasan

Aydınlatma Mağazasına girdiğimde hoş bir ambiyans vardı. Personel çok yardımseverdi ve beni ürünler hakkında bilgilendirdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ama fiyatları biraz yüksekti. Yine de memnun ayrıldım.

2023-11-07 Sultan

Aydınlatma Mağazası oldukça geniş bir seçenek sunuyor. Mağazaya girdiğimde personel çok yardımseverdi ve beni doğru ürünlerle eşleştirdi. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da uygun seviyededir. Mağazada hoş bir atmosfer vardı.

2023-11-12 Murat

Aydınlatma Mağazası oldukça kalabalıktı ve personel bazen ilgisizdi. Ancak ürün kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Mağaza genelinde güzel bir atmosfer vardı.

2023-11-17 Hülya

Aydınlatma Mağazasının iç dekorasyonu oldukça dikkat çekiciydi. Personel çok yardımseverdi ve benimle ilgilendi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Mağaza genel olarak beklentilerimi karşıladı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Philips Lighting Aydınlatma Ticaret A.ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?