VENÜS Sanat Galerisi yorumlar

VENÜS Sanat Galerisi yakın Gülistan Apartmanı, 10, Pınar Sokağı, Çiftehavuzlar, Göztepe Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34730

  • Adres: Göztepe, Pınar Sk. No:10, 34730 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 565 35 72
  • Enlem, Boylam: 40.980336, 29.0594707

VENÜS Sanat Galerisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
VENÜS Sanat Galerisi yorumlar

En büyük hobim olan resim yapma konusunda kendimi geliştirmek için bir çok arayışa girdim. Bu arayış içerisinde onlarca sanat galerisi ile görüştüm, çalışma ortamlarını deneyimledim, kursiyerlerden görüşler aldım. Tüm bu aldığım bilgileri … Daha fazla

Turuncu kafe ve sanat atölyesi yan yana, çok güzel insanlar çalışıyor. Eğitimleri güzel. Küçük sıcak bir ortam. Herkese öneririm :)

2023-09-19 Ayşe

Hobim olan resim yapma konusunda kendimi geliştirmek için uzun bir süredir VENÜS Sanat Galerisi'ne gidiyorum. Burada aldığım eğitimler sayesinde hem tekniklerimi geliştirdim hem de farklı sanatçılarla tanışma fırsatı buldum. Galeri, oldukça rahat ve etkileyici bir atmosfere sahip. Çalışanlar da son derece yardımcı ve ilgili. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-09-19 Ahmet

VENÜS Sanat Galerisi, Göztepe Özgurluk Parkı'na yakın bir yerde bulunan bir kurs merkezi. Alanı çok geniş olmasa da aktivitelere uygun bir ortam sunuyor. Ayrıca sık sık sergi düzenlemeleriyle de dikkat çekiyor. Ben de mümkün olduğunca sergilerini görüp tanışmaya çalışıyorum. Kesinlikle ziyaret etmeye değer bir galeri.

2023-09-19 Deniz

VENÜS Sanat Galerisi, Turuncu kafe ve sanat atölyesiyle komşu olan bir yerde bulunuyor. Hem eğitimleri hem de ortamı oldukça güzel. Küçük ve samimi bir atmosferi var. Burası herkes için harika bir seçenek.

2023-10-04 Mehmet

Venüs Sanat Galerisi'nin işletme konsepti gerçekten özgün. Kafe ve galeri bir arada bulunuyor ve bu sayede hem sanatı deneyimliyor hem de lezzetli bir kahveyi tadabiliyorsunuz. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar da makul seviyede. İlk izlenimim oldukça olumlu.

2023-10-09 Zeynep

VENÜS Sanat Galerisi'nde bir kursa katıldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. İç dekor farklılık yaratıyor ve rahat bir atmosfer sunuyor. Çalışanlar ilgili ve yardımseverler. Fiyatlar da uygun. Memnun kaldım ve gelecekte tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-14 Gökhan

VENÜS Sanat Galerisi, farklı sanatçıların eserlerini sergilemesiyle dikkat çekiyor. Atmosfer oldukça etkileyici ve hoş. Çalışanlar da sürekli olarak güncel ve önemli sergileri takip ediyor. Fiyatlar da makul seviyede. Benim için olumlu bir deneyim oldu.

2023-10-19 Elif

VENÜS Sanat Galerisi'ne bugüne kadar birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. İç dekor oldukça hoş ve etkileyici. Çalışanlar yardımcı ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar ise makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Eren

VENÜS Sanat Galerisi'nin atmosferi oldukça etkileyici. Çalışanlar da son derece yardımcı ve ilgili. Ürün ve hizmetlerin kalitesi oldukça iyi. Fiyatlar da makul seviyede. İlk izlenimim oldukça olumlu ve burayı tavsiye ederim.

2023-10-29 Seda

VENÜS Sanat Galerisi'ne yeni başladım ve şu ana kadar deneyimim oldukça olumlu. Çalışanlar son derece profesyonel ve ilgili. Atmosfer sıcak ve samimi. Fiyatlar da uygun. Bu galeriyi herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Can

VENÜS Sanat Galerisi'nin çalışma ortamı oldukça rahat ve etkileyici. Kursiyerlerin görüşlerini de aldım ve olumlu geri dönüşler aldım. Sanatçıların eserlerini sergileyerek farklı bir atmosfer yaratıyor. Sergilere mutlaka katılmanızı öneririm.

2023-11-08 Demet

VENÜS Sanat Galerisi, Göztepe Özgurluk Parkı'na yakın bir kurs merkezi ve sergi alanı olarak da hizmet veriyor. Kurslara katıldım ve oldukça memnun kaldım. Eğitmenler son derece profesyonel ve yardımcı. Atmosfer de oldukça güzel. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Murat

Turuncu kafe ve sanat atölyesiyle yan yana olan VENÜS Sanat Galerisi'nin atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Çalışanlar da son derece güler yüzlü ve yardımsever. Eğitimler de oldukça kaliteli. Herkese öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? VENÜS Sanat Galerisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?