Gitarcı Müzik Aletleri yorumlar

Gitarcı Müzik Aletleri yakın Tiyatro Sokağı, Tuna Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35600

  • Adres: Tuna, Tiyatro Sk. No 38 Z8, 35600 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 335 20 21
  • Web sitesi: gitarci.com
  • Enlem, Boylam: 38.456848, 27.118524

Gitarcı Müzik Aletleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gitarcı Müzik Aletleri yorumlar

Rampage'in kurucusundan gitar dersi ya da gitar alabilirsiniz. Herkese nasip olmaz :)

Savaş OĞUZ' un sahibi olduğu, özellikle gitar ve bateri satışı yapılıp yine aynı enstrümanların eğitiminin verildiği Izmirdeki en nadide müzik mekânlarından biri.

1 yıldır elektro gitar dersi için devam ettiğim yerdir. Savaş Oğuz ve Deniz Can Bastu olarak iki tane süper gitar hocası vardır. Kurucusu Savaş Oguz'dur, benim de gitar hocamdir aynı zamanda. Fikrimce Türkiye'de gitar hocası olarak bir eşi … Daha fazla

2023-09-19 Rampage

Rampage'in kurucusundan gitar dersi ya da gitar alabilirsiniz. Herkese nasip olmaz :)

2023-09-19 Savaş OĞUZ

Savaş OĞUZ' un sahibi olduğu, özellikle gitar ve bateri satışı yapılıp yine aynı enstrümanların eğitiminin verildiği Izmirdeki en nadide müzik mekânlarından biri.

2023-09-19 GitarHocam

1 yıldır elektro gitar dersi için devam ettiğim yerdir. Savaş Oğuz ve Deniz Can Bastu olarak iki tane süper gitar hocası vardır. Kurucusu Savaş Oguz'dur, benim de gitar hocamdir aynı zamanda. Fikrimce Türkiye'de gitar hocası olarak bir eşi ... Daha fazla

2023-09-19 Ahmet Yıldırım

1 yıldır elektro gitar dersi için devam ettiğim yerdir. Savaş Oğuz ve Deniz Can Bastu olarak iki tane süper gitar hocası vardır. Kurucusu Savaş Oguz'dur, benim de gitar hocamdir aynı zamanda. Fikrimce Türkiye'de gitar hocası olarak bir eşi bulunmaız diyebilirim.

2023-10-04 Mehmet Türk

Muhteşem yer , bana gitar öğreten Savaş Oğuz muhteşem bir adam ve gitar öğretmenidir . Yıllar öncesinden hakkında çok övgüler vardı ve şimdi derslerine katılıyorum ve gerçekten mutluyum . . .

2023-10-09 Sevgi Bektürk

Gerçek bir müzik dükkanı. Müşteri hizmetleri harika. Çalışanlar çok dost canlısı ve yardımcı. Ürün kalitesi mükemmel. İyi bir alışveriş yapmak için şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-10-14 Yağmur Tekin

Gitar Mağazası'nda geçirdiğim zaman kesinlikle harika bir deneyim oldu. Savaş Oğuz ve diğer gitar hocası gerçekten profesyonel ve yardımseverdi. Eğitim süreci çok iyi organize edildi ve ürünlerin kalitesi çok yüksekti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Eren Demir

Gitar Mağazası harika. Personel çok nazik ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle başka bir yerde gitara ve aletlere ihtiyacım olduğunda tekrar buraya geleceğim.

2023-10-24 Cansu Kaya

Gitar Mağazası, sağladığı müzik aletleri ve hizmetlerle harika bir deneyim yaşattı. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve fiyatlar da uygun. Müzik eğitimleri de çok başarılı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Ali Kara

Gitar Mağazası, gitar ve müzik aletleri konusunda uzman bir yer. Personel çok bilgili ve yardımsever. Ürün kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Müşteri memnuniyetine önem veren bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-03 Merve Yılmaz

Gitar Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımsever ve bilgili. Eğitim süreci çok iyiydi ve ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Mağaza da çok temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim ve herkese öneririm.

2023-11-08 Murat Şimşek

Gitar Mağazası'ndan aldığım bir gitar var ve çok memnunum. Ürün kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatı da uygun. Mağaza çalışanları çok yardımcı oldu ve iyi bir müşteri hizmeti sundu. Kesinlikle başka ürünler için tekrar buraya geleceğim.

2023-11-13 Buse Demirci

Gitar Mağazası, gitar alışverişi ve müzik eğitimi için en iyi yerlerden biri. Personel çok profesyonel ve bilgili. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Eğitim süreci çok iyi organize edilmiş ve öğrencilere destek sağlanıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gitarcı Müzik Aletleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?