Lensci.com yorumlar

Lensci.com yakın Selmani Pak Caddesi, Sultantepe Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34674

  • Adres: Sultantepe, Selmani Pak Cd. No:59, 34674 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 532 08 08
  • Web sitesi: lensci.com
  • Enlem, Boylam: 41.0254825, 29.019556

Lensci.com, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Lensci.com yorumlar

Neden kötü yorumlar yapılmış anlamadım, Fiyatları diğer rakiplerine göre uygun geliyor bana ( 3.kez alışveriş yaptım birkaç gün önce) Teslimat Gözüm Optik iştiraki olduğu için mağazalardan yapılabiliyor. Söz verdikleri gün ve saatte … Daha fazla

Dün sipariş vermiştim bugün geldi buradaki kötü yorumları sipariş verdikten sonra görüp dikkate alıp endişelenip resmen dolandırıcı muamelesi yaptım insanlara ama hiçbir sorun yaşamadım lenslerim hem bir günde geldi hem de gayet rahatlar … Daha fazla

2023-09-28 Ali

Neden kötü yorumlar yapılmış anlamadım. Fiyatları diğer rakiplerine göre uygun geliyor bana (3. kez alışveriş yaptım birkaç gün önce). Teslimat Gözüm Optik iştiraki olduğu için mağazalardan yapılabiliyor. Söz verdikleri gün ve saatte ürünümü teslim aldım. Kesinlikle memnun kaldım ve tekrar alışveriş yapacağım.

2023-09-28 Mehmet

Dün sipariş vermiştim bugün geldi. Buradaki kötü yorumları sipariş verdikten sonra görüp dikkate alıp endişelenip resmen dolandırıcı muamelesi yaptım insanlara ama hiçbir sorun yaşamadım. Lenslerim hem bir günde geldi hem de gayet rahatlar. Teşekkürler Lensci.com!

2023-10-18 Ahmet

Uzun zamandır Lensci.com'dan alışveriş yapıyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Lensler çok kaliteli ve uygun fiyatlı. Ayrıca müşteri hizmetleri de ilgili ve yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Emine

Birkaç defa Lensci.com'dan alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldım. Ancak bazen teslimat süresi biraz uzun olabiliyor ve bu benim için sıkıntı yaratabiliyor. Onun dışında ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun.

2023-10-28 Osman

Lensci.com'dan aldığım lenslerin kalitesi oldukça iyi. Mağazanın internet sitesi de kullanımı kolay ve alışveriş süreci hızlı. Fiyatları da diğer firmalara göre daha uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Gül

Lensci.com'dan lens aldım ve çok memnun kaldım. Kargo hızlı geldi ve ürünler tam istediğim gibi. İlgili müşteri hizmetleri de herhangi bir sorun yaşamamam için yardımcı oldu. Tekrar alışveriş yaparım.

2023-11-12 Sevil

Lensci.com'dan lens aldım ve fiyat performans oranı açısından çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve uygun fiyatlı. Teslimat da hızlı ve sorunsuz oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-22 Hatice

Lensci.com'dan birkaç defa alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Ancak bazen teslimat süresi biraz uzun olabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Lensci.com?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?