GEYİKKAFASI OUTDOOR & COFFEE SHOP yorumlar

GEYİKKAFASI OUTDOOR & COFFEE SHOP yakın İYİ Parti Genel Merkezi, 9, Şht. Öğr. Şenay Aybüke Yalçın Cd., Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06510

  • Adres: Mustafa Kemal, Şht. Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Cd. No:11/D, 06520 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 284 84 25
  • Web sitesi: geyikkafasioutdoor.com
  • Enlem, Boylam: 39.9105759, 32.7670298

GEYİKKAFASI OUTDOOR & COFFEE SHOP, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GEYİKKAFASI OUTDOOR & COFFEE SHOP yorumlar

Mağazada geniş yelpaze ürünler mevcut, olmayanı ise hızlı tedarik edebiliyorlar. Mağaza yetkisi, çalışanı, güler yüzlü, ilgili alakalı olmaları ve en önemlisi … Daha fazla

Popüler mağaza ve markaların uyku tulumlarıyla gerçek bilinçli tüketicinin tercih ettiği ürünler arasındaki farkı mağazada görmemizi sağladılar. Önce kendimize alıp deneyimledik ve memnun kaldık, 5 gün sonra da hemen kızlarımıza da aynı … Daha fazla

Kaliteli markar ve urunleri var. Kendileri de kamp ve doga sever bir ekip. Teceubelerinden oturu kamp konusunda oneri ve tavsiye de alinabilinir.

2023-10-01 Gizem

Mağazada geniş yelpaze ürünler mevcut, olmayanı ise hızlı tedarik edebiliyorlar. Mağaza yetkilisi ve çalışanları güler yüzlü, ilgili ve alakalılar. Müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor.

2023-10-01 Mustafa

Popüler mağaza ve markaların uyku tulumlarıyla gerçek bilinçli tüketicinin tercih ettiği ürünler arasındaki farkı mağazada görmemizi sağladılar. Ürünleri kendimiz deneyimleyip memnun kaldık ve hemen kızlarımıza da aynı ürünü aldık.

2023-10-01 Mehmet

Kaliteli markalar ve ürünler bulunuyor. Mağaza sahibi ve çalışanları da kamp ve doğa sever bir ekip. Kampa dair öneri ve tavsiyeleriyle de yardımcı oluyorlar.

2023-10-16 Ayşe

Mağazada kamp malzemeleri konusunda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünler hızlı bir şekilde temin edilebiliyor. Mağaza personeli cana yakın, ilgili ve alakalılar. Müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor.

2023-10-21 Ahmet

Mağaza çalışanları müşteri odaklı hizmet veriyorlar. İlgili ve güler yüzlüler. Ürün kalitesi yüksek ve çeşitli markalar bulunuyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi oldu.

2023-10-26 Sevda

Kamp malzemeleri mağazası geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çalışanlar ilgili ve yardımcı oluyor. Ürünleri inceleme fırsatı bulduk, kaliteli ve dayanıklı ürünler olduğunu gördük.

2023-10-31 Cem

Mağaza içerisinde birçok kaliteli markanın ürünleri mevcut. Çalışanlar kamp ve doğa konusunda deneyimli. İhtiyaçlarıma uygun ürünleri bana önerdiler ve memnun kaldım.

2023-11-05 Feride

Kamp malzemeleri mağazasında ihtiyaç duyduğum ürünleri bulabildim ve hızlı bir şekilde tedarik edilebildi. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-10 Can

Mağazada geniş çeşitlilikte ürünler bulunuyor. Çalışanlar ilgili ve müşteriyle ilgileniyor. Ürün kalitesi yüksek ve beklentilerimi karşıladı.

2023-11-15 Elif

Mağazada kamp malzemeleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünler kaliteli ve güvenilir markalardan oluşuyor. Mağaza çalışanları ilgili ve yardımcı oluyor.

2023-11-20 Deniz

Kamp malzemeleri mağazası geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ürün eksiklerini hızlı bir şekilde temin edebiliyorlar. Mağaza personeli güler yüzlü ve ilgili.

2023-11-25 Burak

Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Ürünlerin kalitesi yüksek ve beklentileri karşıladı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GEYİKKAFASI OUTDOOR & COFFEE SHOP?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?