Gençlik Parkı yorumlar

Gençlik Parkı yakın Gençlik Caddesi, Liman Mahallesi, Samsun, İlkadım, Samsun, Black Sea Region, 55030

  • Adres: Liman, Gençlik Cd. No:7, 55100 İlkadım/Samsun, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.3031736, 36.3306834

Gençlik Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gençlik Parkı yorumlar

İlkadım Meclis kararı ile başına SamsunSpor eklenen Gençlik Parkı zaman içersinde ufak tefek değişiklere uğramış, örneğin halka açık olan kapalı basket sahası özel bir kulübe tahsis edilerek halı sahaya dönüştürülmüş. Aileler için ve ilgililer için ufak bir kafeterya, çocuk oyun alanları, akülü araçlar vesaire bulunmakta.

Samsun'un en güzel en eski parklarından biri

2023-10-15 Ayşe

Gençlik Parkı, Samsun'da bulunan eski ve güzel bir park. İçindeki basket sahası halı sahaya dönüştürüldüğü için artık halka çok hitap etmiyor. Ancak çocuk oyun alanları, kafeterya ve akülü araçlar gibi farklı aktiviteler için ideal bir yer.

2023-10-15 Fatma

Samsun'un en güzel ve en eski parklarından biri. Özellikle çocuklarıyla gelen aileler için harika bir yer. Oyun alanları güvenli ve temiz, kafeterya da lezzetli yiyecekler sunuyor. Ancak kapalı basket sahasının halı sahaya dönüştürülmesi büyük bir hayal kırıklığı.

2023-11-04 Nur

Gençlik Parkı, Samsun'da bulunan en güzel parklardan biri. Özellikle çocuklar için harika bir oyun alanı var. Ayrıca kafeteryada oturup dinlenmek için de uygun bir yer.

2023-11-09 Ahmet

Parkta spor yapmak için kullanılabilecek bir alan var. Ancak halı saha olmasından dolayı bazen kalabalık olabiliyor. Bunun dışında parkta güzel bir atmosfer var ve çocuklar için aktivite seçenekleri mevcut.

2023-11-19 Mustafa

Parkın spor sahası oldukça kullanışlı ama halı sahaya dönüştürüldüğü için halka açık olmaktan çıkmış. Diğer aktivite alanları da oldukça güzel. Ancak bazen kuyrukta beklemek gerekebilir.

2023-11-24 Ebru

Gençlik Parkı, Samsun'un en eski parklarından biri. Aileler ve çocuklar için harika bir yer. Oyun alanları güvenli ve temiz, kafeteryada da lezzetli atıştırmalıklar var.

2023-11-29 Ahmet

Parkın atmosferi oldukça güzel ve huzurlu. Ağaçlarla çevrili olduğu için yaz aylarında serinlemek için ideal bir yer. Ancak bazen beklemek zorunda kalabilirsiniz.

2023-12-04 Meltem

Park, Samsun'da bulunan en güzel parklardan biri. Çocuklar için harika bir oyun alanı var ve kafeteryada oturup dinlenebilirsiniz. Ancak kapalı basket sahasının halı sahaya dönüştürülmesi hayal kırıklığı yaratabilir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gençlik Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?