Culinarium yorumlar

Culinarium yakın 64. Sokak, İskele, Datça, Muğla, Aegean Region

  • Adres: İskele, 64. Sk. No:20, 48900 Datça/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 712 97 70
  • Enlem, Boylam: 36.7228482, 27.685976

Culinarium, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Culinarium yorumlar

Datça’ya geldiğimiz ilk gün buraya akşam yemeğine geldik. Ambiyans, yemekler, servis ve ilgi alaka o kadar güzeldi ki gerçekten şaşırdık resmen bu kadarını beklemiyorduk. Teras kısmı harika bir atmosfere sahip. Yediğimiz her şey özenle … Daha fazla

2023-09-26 Emre

Datça’ya geldiğimiz ilk gün buraya akşam yemeğine geldik. Ambiyans, yemekler, servis ve ilgi alaka o kadar güzeldi ki gerçekten şaşırdık resmen bu kadarını beklemiyorduk. Teras kısmı harika bir atmosfere sahip. Yediğimiz her şey özenle hazırlanmış ve lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2023-10-11 Zeynep

Bu restorana gelirken çok yüksek beklentilere sahip değildim ama içeri girdiğimde şaşırtıcı bir atmosferle karşılaştım. Mükemmel bir ambiansta yemek yiyebilirsiniz. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da oldukça doyurucu. Servis de oldukça ilgili ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Ali

Burada hoş bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler mükemmel hazırlanmış ve çok lezzetliydi. Personel çok güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Atmosfer de çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-21 Fatma

Beklediğimin üzerinde bir deneyim yaşadık. Hem yemekler hem de servis çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça makul. Özellikle teras kısmı çok güzel ve romantik bir havaya sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Didem

Bu restoranda gerçekten harika bir akşam geçirdik. Yemekler çok lezzetliydi ve özenle hazırlanmıştı. Personel çok misafirperver ve ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-11-05 Merve

Restoranın atmosferi oldukça güzeldi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Servis de oldukça hızlı ve ilgili. Memnun ayrıldık.

2023-11-10 Ahmet

Yemeklerin lezzeti ve sunumu mükemmel. Servis de oldukça hızlı ve güler yüzlü. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kesinlikle denemeye değer. Atmosfer de çok hoş ve romantik. İyi bir deneyim yaşadık.

2023-11-15 Zeynep

Burada çok güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler tam istediğimiz gibi lezzetliydi. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldü. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Kaan

Bu restoranda yemek yemek gerçekten keyifli bir deneyim oldu. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumu da çok güzeldi. Personel çok misafirperver ve ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Culinarium?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?