Gaias Marmaris

Gaias Marmaris yakın Marmaris National Park, Marmaris, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Adaköy, 4 Sk No:5, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 413 00 02
  • Enlem, Boylam: 36.836134, 28.2947754

Gaias Marmaris, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gaias Marmaris yorumlar

Marmaris’teki favori mekanım (Bir Marmaris’li olarak söylüyorum.) Her şey leziz, mezeler, ana yemekler, ayrıca çok bonkör bir işletme, sürekli bir ikram getiriyorlar. Müzikler kaliteli, çalışanlar nazik, mekan atmosferi ve müşteri profili … Daha fazla

Yalancı Boğaz ‘ın en iyisi gündüz ayrı keyifli akşam ayrı .Gündüz yiyeceklerini ve güler yüzlü hizmeti bildiğimizden akşamını da denemek istedik sanırım marmaris yakın çevresinde bu estetikte bir yer yok gün batımında görsel şölen var … Daha fazla

Açildigindan bu yana her yaz tatilde geldiğim harika bir mekan, sabah beach akşam rakı balık muhteşem ambians. Çalisanlar yüksek enerjili güler yüzlü , artık 3 ay önce Marmaris'e yerlestik bundan sonra hep görüşeceğiz ???? … Daha fazla

2023-09-18 Fatma

Marmaris’teki favori mekanım (Bir Marmaris’li olarak söylüyorum.) Her şey leziz, mezeler, ana yemekler, ayrıca çok bonkör bir işletme, sürekli bir ikram getiriyorlar. Müzikler kaliteli, çalışanlar nazik, mekan atmosferi ve müşteri profili çok güzel.

2023-09-18 Ayşe

Yalancı Boğaz ‘ın en iyisi gündüz ayrı keyifli akşam ayrı .Gündüz yiyeceklerini ve güler yüzlü hizmeti bildiğimizden akşamını da denemek istedik sanırım marmaris yakın çevresinde bu estetikte bir yer yok gün batımında görsel şölen var.

2023-09-18 Ali

Açildigindan bu yana her yaz tatilde geldiğim harika bir mekan, sabah beach akşam rakı balık muhteşem ambians. Çalisanlar yüksek enerjili güler yüzlü , artık 3 ay önce Marmaris'e yerlestik bundan sonra hep görüşeceğiz.

2023-10-03 Mehmet

Çok kaliteli ürünler sunan bir işletme, fiyatları da oldukça uygun. Bekleme süresi normal, rezervasyon yapabilirsiniz. Genel olarak mükemmel bir deneyim yaşadık.

2023-10-08 Zeynep

Personel çok ilgili ve nazik. Mekanda güzel olanaklar ve imkanlar bulunuyor. Deneyimimiz çok pozitif oldu, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Emre

Yemeklerin kalitesi mükemmel, lezzetleri harika. Aynı zamanda cömert bir işletme, sürekli ikram yapıyorlar. Müzikler çok güzel, personel nazik ve yardımcı. Atmosfer ve müşteri profili de harika.

2023-10-18 Esra

Gündüz ve akşam ayrı keyifli olan bir yer. Gündüz yiyecekleri ve güleryüzlü hizmeti bildiğimiz için akşamını da denemek istedik ve kesinlikle memnun kaldık. Ayrıca, gün batımında muhteşem bir manzara var.

2023-10-23 Burak

Her yaz tatilde geldiğim harika bir mekan. Sabah gidip plajında zaman geçirip akşamında rakı balık keyfi yapabiliyoruz. Çalışanlar enerjik ve güler yüzlü. Marmaris'te yaşamaya başladık ve bundan sonra hep buraya geleceğiz.

2023-10-28 Gizem

Harika bir işletme, her şey çok güzel. Mezeleri ve ana yemekleri leziz. İşletme çok cömert, sürekli ikram yapıyorlar. Müzikler kaliteli, çalışanlar nazik. Mekanın atmosferi ve müşteri profili de çok güzel.

2023-11-02 Kadir

Yemekler çok lezzetli, harika bir ambiansı var. Çalışanlar güler yüzlü ve enerjik. Marmaris çevresinde bu kadar güzel bir yer yok. Gün batımında harika bir görsel şölen sunuyor.

2023-11-07 Hatice

Bu işletmeye açıldığından beri her yaz geliyorum. Muhteşem bir mekan, sabah plajda vakit geçirip akşamda rakı balık keyfi yapıyoruz. Çalışanlar yüksek enerjili ve güler yüzlü. Nihayet Marmaris'e taşındık ve bundan sonra hep bu mekana geleceğiz.

2023-11-12 Hasan

Çok kaliteli ürünler sunan harika bir işletme. Fiyatlar da oldukça uygun. Bekleme süresi normal, rezervasyon yapabilirsiniz. Genel deneyimimiz mükemmel oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gaias Marmaris?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?