Alfa Hadde Metal Sanayi yorumlar

Alfa Hadde Metal Sanayi yakın Göktürk Sokak, Şekerpınar Mahallesi, Çayırova, Kocaeli Province, Marmara Region, 41435

  • Adres: Şekerpınar, Göktürk Sk. No:49, 41435 Çayırova/Kocaeli, Türkiye
  • Web sitesi: alfahadde.com
  • Enlem, Boylam: 40.847699, 29.389202

Alfa Hadde Metal Sanayi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Alfa Hadde Metal Sanayi yorumlar
2023-09-24 Ahmet

Fiyat kalite oranı oldukça iyi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentimin üzerindeydi. Genel deneyimim olumlu.

2023-09-24 Ayşe

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'ndan hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi kesinlikle beklentilerimin üzerindeydi. Çalışanlar yardımcıydı ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-24 Mehmet

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'na ilk kez gittim ve genel olarak iyi bir izlenim edindim. İş yerinin atmosferi ve dekoru oldukça güzeldi. Çalışanlar samimi ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun olmasıyla birlikte memnun kaldım.

2023-10-09 Sevgi

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'nda birkaç kez hizmet aldım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar profesyonel ve yardımsever. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-14 Ali

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'nda hizmet aldım ve beklentilerimi karşıladı. Ürünler kaliteliydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Çalışanlar ilgili ve profesyonel. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-19 Şebnem

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'na gittim ve karşılaştığım hizmetten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun oldu. Atmosfer ve dekor da hoştu. Çalışanlar da yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-24 Cem

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'ndan memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Atmosfer ve dekor hoştu. Çalışanlar da profesyonel ve yardımcı. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-29 Gizem

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'ndan beklentilerimi karşılayan bir hizmet aldım. Ürünler kaliteliydi ve fiyatları da uygun. Atmosfer hoştu ve çalışanlar da yardımseverdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-03 Erdem

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'ndan hizmet aldım ve fiyat performans açısından memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da yardımsever ve profesyoneldi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-08 Nesrin

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'ndan hizmet aldım ve memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve fiyatlar da uygun. Atmosfer ve dekor da güzeldi. Çalışanlar da yardımcı ve profesyonel. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-13 Hakan

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'nda hizmet aldım ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi beklentilerimin üzerindeydi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da yardımcı ve profesyonel. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-18 Deniz

Alfa Hadde Metal Sanayi Metal İşleme Firması'ndan hizmet aldım ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Atmosfer ve dekor da hoştu. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Alfa Hadde Metal Sanayi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?