Riva Surf House yorumlar

Riva Surf House yakın Millet Caddesi, Riva Mahallesi, Beykoz, Istanbul, Marmara Region, 34829

  • Adres: Riva, 34829 Beykoz/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.2299995, 29.2637681

Riva Surf House, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Riva Surf House yorumlar

Çok güzel bir yer. Harika bir sörf evi. Temiz ve tasarımı güzel. Çok eğlendim! ???? …

saldım dalgaya, mevlam kayıra...

????????‍♂️ İyi fiyatlar Güzel tahtalar Oradaki sahil temiz değil …

2023-10-15 Ayşe

Çok güzel bir yer. Harika bir sörf evi. Temiz ve tasarımı güzel. Çok eğlendim! ????

2023-10-15 Mehmet

saldım dalgaya, mevlam kayıra...

2023-10-30 Ali

Sörf yapması zor ama çok eğlenceli bir deneyim oldu. Öğretmenler çok sabırlı ve yardımcıydı.

2023-11-04 Fatma

Riva Surf House Sörf Okulu'na gitmek harika bir karardı! Sörf öğrenmek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Eğitmenler çok iyiydi, her adımda bana rehberlik ettiler ve böylece hızla ilerleme kaydettim. Okulda harika bir atmosfer vardı ve ekip çok dostça ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-09 Mustafa

Bu yerde sörf öğrenmek için harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler son derece profesyonel ve sabırlıydı. Okulun konumu harikaydı ve tesisler çok temiz ve moderndi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-14 Aysel

Sörf yapmayı öğrenmek için Riva Surf House Sörf Okulu'nda harika bir zaman geçirdim! Eğitmenler çok yetenekli ve öğreticiydi. Sörf tahtaları kaliteliydi ve tüm ekip son derece yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-19 Yasin

Sörf yapmak çok eğlenceliydi! Riva Surf House Sörf Okulu'nu kesinlikle tavsiye ederim. Eğitmenler çok profesyonel ve yardımseverdi. Her seviye için dersler vardı ve ekip gerçekten benim gelişimime odaklandı. Herkese bu okulu deneyin derim!

2023-11-24 Cem

Riva Surf House Sörf Okulu'ndaki deneyimim süperdi! Öğretmenler çok profesyonel ve sabırlıydı. Sörf tahtaları yüksek kaliteliydi ve tesisler çok temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum!

2023-11-29 Ebru

Sörf yapmayı öğrenmek için Riva Surf House Sörf Okulu'nu tercih ettim ve çok memnun kaldım! Eğitmenler son derece yardımcı oldular ve bana her adımda rehberlik ettiler. Okulun atmosferi harikaydı ve tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-04 Emre

Sörf okulunda harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler son derece yetenekli ve profesyoneldi. Okulun konumu mükemmeldi ve tesisler de oldukça iyiydi. Herkese bu okulu denemelerini öneririm!

2023-12-09 Gizem

Riva Surf House Sörf Okulu'nu sevdim! Eğitmenler çok bilgili ve yardımseverdi. Okulun atmosferi harikaydı ve tesisler de oldukça temizdi. Sörf yapmayı öğrenmek isteyen herkese bu okulu tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Riva Surf House?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?