Fides Trademark Patent Attorney Turkey yorumlar

Fides Trademark Patent Attorney Turkey yakın Maltepe Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06430

  • Adres: Maltepe, Demirtepe, Özveren Sk. 27/5, 06570 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 232 50 20
  • Web sitesi: fidesdanismanlik.com
  • Enlem, Boylam: 39.922177, 32.846889

Fides Trademark Patent Attorney Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fides Trademark Patent Attorney Turkey yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Fides Patent Ofisi'nin deneyimli ve uzman avukatlarıyla çalışmak büyük bir zevk. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer oldukça profesyonel ve destekleyiciydi. Şimdiye kadar ki deneyimimden çok memnunum.

2023-09-25 Mehmet

Fides Marka Patent Ofisi'nden hizmet aldım ve kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Hem hızlı hem de etkili bir şekilde çalışıyorlar ve sorularımı yanıtlamak için her zaman hazırlar. Ayrıca, fiyatları oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Fatma

Fides Marka Patent Ofisi'nde aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Ekip oldukça profesyonel ve yardımseverdi ve tüm sorularımı sabırla yanıtladılar. Aynı zamanda çok uygun bir fiyata çok kaliteli hizmet aldım. Çok teşekkür ederim.

2023-10-10 Ahmet

Fides Patent Ofisi, müşteri hizmetleri ve çalışanlarıyla dikkat çekiyor. Çok profesyonel ve yardımseverler ve her zaman sorularımı yanıtlamak için hazırlar. Hizmet kalitesi de oldukça yüksek ve fiyatlar makul. Tavsiye ederim.

2023-10-15 İrem

Fides Patent Ofisi'ndeki beklemek ve rezervasyon yapmak oldukça kolaydı. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı. Fiyatlar da oldukça makul. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-20 Ali

Fides Marka Patent Ofisi'ne ilk defa gittim ve izlenimim oldukça olumlu oldu. Atmosfer oldukça profesyonel ve destekleyiciydi. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi de harikaydı. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-25 Selin

Fides Patent Ofisi'ni arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim. İlk izlenim oldukça olumlu oldu. Atmosfer profesyonel ve dostaneydi. Personel çok yardımcı ve saygılıydı. Geri geleceğim.

2023-10-30 Murat

Fides Patent Ofisi, fiyat-kalite oranıyla beni etkiledi. Hizmet kalitesi oldukça yüksek ve personel çok profesyonel. Fiyatlar da oldukça uygun. Tek şikayetim, beklemek zorunda kalmış olmamdı. Ama her şeye rağmen, harika bir deneyimdi.

2023-11-04 Emine

Fides Marka Patent Ofisi'ne rezervasyon yaparak gittim ve beklemek zorunda kalmadım. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Hasan

Fides Patent Ofisi'nin personelleri oldukça yardımcı ve profesyonel. Hizmet kalitesi de oldukça yüksek. Tek olumsuz taraf, beklemek zorunda kalmam oldu. Ama her şeye rağmen, harika bir deneyimdi.

2023-11-14 Gizem

Fides Patent Ofisi'nde aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Bekleme süresi oldukça kısaydı. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-19 Berke

Fides Marka Patent Ofisi'ne giderek aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fides Trademark Patent Attorney Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?