AYKOS Akıllı Yaşam Kontrol Otomasyon Sistemleri A.Ş. yorumlar

AYKOS Akıllı Yaşam Kontrol Otomasyon Sistemleri A.Ş. yakın Dudullu OSB, Esenkent Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34776

  • Enlem, Boylam: 40.9920384, 29.1751655

AYKOS Akıllı Yaşam Kontrol Otomasyon Sistemleri A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AYKOS Akıllı Yaşam Kontrol Otomasyon Sistemleri A.Ş. yorumlar

A tech firm Crane control system lift control set remote controlled afterlight modules what I saw in the production line of smart home systems Wonderful

2023-09-24 Ayşe

Çok başarılı bir firma, ürettikleri smart home sistemleri çok kullanışlı ve güvenilir. İşletme sahibi ve personel çok yardımsever ve müşteri odaklı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Firma binası ferah ve modern bir atmosfere sahip. Kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-09-24 Mert

AYKOS çok etkileyici bir firma. Elevatör kontrol sistemlerini ve uzaktan kontrol edilen arka aydınlatma modüllerini kullandığımı gördüm. Smart home sistemleri üretim hattında gördüm ve gerçekten harikaydı. Ürün kalitesi çok iyi ve hizmetleri de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ebru

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemleri gerçekten kaliteli ürünler üreten bir firma. Elektronik cihazlarının üretim hattını görme şansım oldu ve gerçekten etkileyiciydi. İşletmenin genel deneyiminden memnun kaldım ve çalışanlar çok yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ahmet

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemleri hakkında duyduğum ilk izlenimler oldukça olumlu oldu. İşletme sahibi ve personel çok dostane ve yardımcı oldular. Ürünlerinin kalitesi de oldukça iyi ve bina atmosferi çok modern. Gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir firma.

2023-10-14 Nazlı

AYKOS'un üretim hattında smart home sistemlerini görme şansım oldu ve gerçekten etkilendiğim bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve işletme sahibi ile personel çok profesyonel. Firma binasının atmosferi de oldukça modern ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Kaan

AYKOS firmasının ürettiği elektronik cihazları ve akıllı ev sistemlerini deneyimleme şansım oldu. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve kullanımı da oldukça kolay. Firma sahibi ve personel de çok yardımcı ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Fatma

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemleri hakkındaki deneyimim oldukça olumlu oldu. İşletmenin atmosferi çok modern ve profesyonel bir izlenim bıraktı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve müşteri hizmetleri de oldukça memnuniyet verici.

2023-10-29 Selim

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemlerini kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve kullanımı da oldukça kolay. İşletme sahibi ve personel de çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Merve

AYKOS firmasının ürettiği elektronik cihazları kullanma fırsatım oldu ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve müşteri hizmetleri de oldukça iyi. İşletme sahibi ve personel de çok yardımcı ve profesyonel. Tavsiye ederim.

2023-11-08 Burak

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemleri oldukça güvenilir bir firma. Ürünlerini kullandım ve gerçekten kalitelerini hissettiriyor. İşletme sahibi ve personel de çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tercih edilebilecek bir firma.

2023-11-13 İpek

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemleri ile ilgili deneyimim oldukça olumlu oldu. Firma binasının atmosferi çok modern ve şık. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve işletme sahibi ile personel de çok yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-11-18 Kerem

AYKOS akıllı yaşam kontrol otomasyon sistemlerini kullanma şansım oldu ve gerçekten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve kullanımı da çok kolay. İşletme sahibi ve personel de çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AYKOS Akıllı Yaşam Kontrol Otomasyon Sistemleri A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?