Classen Türkiye yorumlar

Classen Türkiye yakın Lapis Han, 25, Erdoğan Sokak, Esentepe Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34870

  • Adres: Esentepe, D-100 Güney Yanyolu No 25, 34870 Cevizli/Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 338 21 21
  • Web sitesi: classen.de
  • Enlem, Boylam: 40.9116851, 29.1931247

Classen Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Classen Türkiye yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Mağazanın ilk izlenimi çok güzel. Dekorasyonu sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratıyor. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da makul. Personel yardımcı ve misafirperver. Genel olarak, çok memnun kaldım!

2023-09-20 Mustafa

Zemin döşeme mağazasına ilk kez gittim ve çok etkilendim. Ürünlerin çeşitliliği çok fazla ve hepsi kaliteli görünüyordu. Fiyatlar da oldukça uygun. Mağaza çalışanları çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımızı karşılamada bize rehberlik ettiler. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadı. Genel deneyimimiz harikaydı!

2023-09-20 Fatma

Mağazanın atmosferi çok hoş ve rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Personel dostça ve yardımseverdi. Mağazada bulunan olanaklar ve hizmetler oldukça iyiydi. Genel olarak, çok memnun kaldım ve tekrar geleceğim!

2023-10-10 Mehmet

Mağazanın atmosferi hoştu ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Ancak fiyatlar biraz pahalıydı. Personel yardımcı oldu, ancak bazen biraz yavaşlardı. Mağazada beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapmak gerekmedi. Genel olarak, memnun kaldım, ancak fiyatlar biraz daha uygun olabilir.

2023-10-15 Selin

Zemin döşeme mağazasını çok beğendim. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosferi sıcak ve rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Personel yardımcı ve misafirperverdi. Bir rezervasyon yapmamıza gerek kalmadı ve bekleme süresi kısadı. Genel olarak, çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim!

2023-10-20 Emre

Mağazanın ilk izlenimi oldukça güzeldi ve atmosfer hoş bir şekilde dekore edilmişti. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da makul seviyede. Personel oldukça yardımcı oldular, ancak bazen biraz yavaştılar. Mağazada beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadı. Genel olarak, memnun kaldım.

2023-10-25 Zeynep

Zemin döşeme mağazasını ilk kez ziyaret ettim ve çok beğendim. Mağazanın atmosferi çok hoş ve ürünlerin kalitesi de beklediğimden iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, değer. Personel yardımcı ve cana yakındı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadı. Genel olarak, harika bir deneyimdi!

2023-10-30 Nur

Mağaza ilk girişte çok hoş bir izlenim bıraktı. Dekorasyonu güzel ve atmosfer rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun. Personel çok yardımcı oldu ve bekleme süresi kısadı. Genel deneyimim mükemmeldi ve kesinlikle geri geleceğim!

2023-11-04 Kadir

Zemin döşeme mağazasının ilk izlenimi oldukça olumluydu. Dekorasyonu güzeldi ve atmosfer rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi iyiydi, ancak fiyatlar biraz yüksekti. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmak gerekmedi. Genel deneyimim iyi oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Classen Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?