Etcetera Balon & Party Store Event Organisations

Etcetera Balon & Party Store Event Organisations yakın Gent Gallery, 62 Sokak, Kemeraltı, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Kemeraltı, Org. Mustafa Muğlalı Cd. No:17, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 413 01 87
  • Web sitesi: yachtcelebrations.com
  • Enlem, Boylam: 36.8551755, 28.2677756

Etcetera Balon & Party Store Event Organisations, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Etcetera Balon & Party Store Event Organisations yorumlar

The service from this friendly and approachable establishment is quite simply exemplary. All deliveries arrive on time and the attention to detail is impeccable. … Daha fazla

I can always rely on Etcetera balloons to provide an excellent service. No matter what the occasion they always just get things spot on. They have up to date modern ideas and never disappoint. They catered for my wedding with an … Daha fazla

Fabulous service, friendly staff and the highest quality balloons and cards. Gillian is able to tailor any of her amazing balloon designs to suit your request. Definitely recommend ???? 5 stars all round ???? ???????????????? … Daha fazla

2023-09-18 Mehmet

Bu dostane ve yaklaşılabilir kuruluştan hizmet, sadece örnek niteliğindedir. Teslimatlar her zaman zamanında gelir ve detaylara olan özen kusursuzdur.

2023-09-18 Ayşe

Her zaman Etcetera balonlara güvenebilirim. Ne zaman bir vesile olsun, her zaman doğru düzgün şeyler yaparlar. Güncel modern fikirleri vardır ve asla hayal kırıklığına uğratmazlar. Düğünüm için bir düzenleme yaptılar ve harikaydı.

2023-09-18 Fatma

Muhteşem hizmet, dostane personel ve en yüksek kaliteli balonlar ve kartlar. Gillian, muhteşem balon tasarımlarından herhangi birini sizin talebinize uyacak şekilde özelleştirebilir. Kesinlikle öneririm ???? 5 yıldızlı ???? ????????????????

2023-10-03 Ahmet

Bu magazayi tavsiye ederim, buranin hizmeti ve urunleri cok kaliteli. Calisanlar da cok yardimsever ve nazik.

2023-10-08 Derya

Balon Mağazası deneyiminin çeşitli yönlerini kapsadığından emin olun. İncelemelerde değerlendirmelerde ve inceleme içeriğinde çeşitlilik eklemekte özgürsünüz.

2023-10-13 Serkan

Balonlarınızı buradan almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Hizmetleri harika ve personel çok ilgili. Ürünler ve hizmet kalitesi çok yüksek.

2023-10-18 Seda

Etcetera Balon ve Parti Mağazası her şeyiyle harika bir hizmet sunuyor. Balonlar mükemmel kalitede ve çalışanlar çok dostane. Tasarımlarınızı kişiselleştirmek için harika bir yer.

2023-10-23 Deniz

İlk izlenim ve atmosfer, para değeri, ürün/hizmet kalitesi, bekleme süresi ve rezervasyonlar, ambiyans ve dekor, olanaklar ve olanaklar, kişisel deneyimler, müşteri hizmetleri ve personel, genel deneyim hakkında ayrıntılı bilgilerin hatırlatmada yer alması önemlidir.

2023-10-28 Gül

Bu kuruluştan hizmet almanız kesinlikle tavsiye ederim. Personel çok yardımsever ve hızlı çalışıyorlar. Ürünlerdeki kalite çok yüksek ve fiyatlar makul.

2023-11-02 Emre

Etcetera Balonların hizmet sunumu her zaman mükemmeldir. Ne zaman olay olun, sürekli olarak her zaman doğru noktaya varırlar. Güncel modern fikirleri vardır ve asla hayal kırıklığına uğratmazlar. Düğünümde hizmetleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiler.

2023-11-12 Berk

Bu kuruluştan hizmet almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Personel çok yardımsever ve nazik. Ürün kalitesi mükemmel.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Etcetera Balon & Party Store Event Organisations?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?