Yasin Mobilya yorumlar

Yasin Mobilya yakın Siteler, Güneşevler Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06140

  • Adres: Güneşevler, 11. Cadde No:92, 06140 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 39.9669134, 32.8915689

Yasin Mobilya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yasin Mobilya yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'ndan bir yatak satın aldım ve çok memnun kaldım. Yatak kaliteli ve rahat. Fiyat da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'na gittim ve personel çok yardımcı oldu. Birçok farklı seçenek vardı ve ihtiyaçlarımı karşılayacak doğru ürünü bulmamda yardımcı oldular. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-24 Fatma

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'nda güzel bir masa satın aldım. Masa çok şık ve kaliteli. Fiyatı da uygun. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi vardı ve personel yardımseverdi. Memnun kaldım.

2023-10-14 Elif

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'na ilk kez gittim ve genel olarak iyi bir izlenimim oldu. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Mağazada biraz beklemem gerekti, ancak sonunda istediğim ürünü buldum. Ürünlerin kalitesi de iyiydi.

2023-10-19 Ali

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'ndan bir masa satın aldım ve iyi bir deneyim yaşadım. Masa kaliteli ve sağlam. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Fiyatı biraz yüksek olsa da, ürünün kalitesi ve hizmet memnuniyeti bu konuda değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Zeynep

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'na gittim ve personel çok ilgiliydi. Mağazada birçok farklı seçenek vardı ve personel benim ihtiyaçlarımı anladı ve doğru ürünü bulmama yardımcı oldu. Ürün kalitesi de iyiydi. Teşekkür ederim.

2023-11-03 Sedef

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'ndan bir yatak satın aldım ve üründen çok memnun kaldım. Yatak kaliteli ve rahat. Mağazada bekleme süresi de çok uzun değildi ve personel yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-11-08 Murat

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'na gittim ve personelin ilgisinden memnun kaldım. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, ürün kalitesi iyi olduğu için değerliydi. İhtiyaçlarımı karşılayacak doğru ürünü bulmamda yardımcı oldular.

2023-11-18 Cem

Yasin Mobilya Ev Eşyaları Mağazası'na ilk kez gittim ve hoşnut kaldım. Personel yardımcı oldu ve mağazada beklemem gerekmedi. Ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyatlar biraz fazla olsa da, hizmet ve ürün kalitesinin buna değer olduğunu düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yasin Mobilya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?