Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı yorumlar

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı yakın Kuzey Marmara Otoyolu, Tepeören Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34959

  • Adres: Akfırat, 34959 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4440906
  • Web sitesi: tuzla.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9374262, 29.3986417

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı yorumlar

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı, Tuzla Belediyesi’nin Akfırat ormanlık alanında bu hizmet için kiraladığı 150 dönümlük alanda 2015 yılında kuruldu. Kamp alanında gençlerin barınması için bungalov tipi evler, yemekhane, … Daha fazla

Ağaçlar güzel ancak havaalanına yakın olduğu için uçak gürültüsü rahatsız edici olabiliyor. Oturma alanları var, su, tuvalet ve mescit mevcut. Daha fazla

2023-09-24 Mehmet

Çok güzel bir kamp alanı, gençler burada güzel vakit geçirebilir. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Yemekhane ve tuvaletler de temiz ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Mehmet

Kamp alanında çok hoş vakit geçirdik. Çadır kurabilme imkanı da var. Tuvaletler ve duşlar temiz ve düzenli. İlgi ve alaka da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-24 Ahmet

Kamp alanı oldukça ferah ve güzel. Tuvaletler ve duşlar temiz ve düzenli. Yemekhane ve yemekler de gayet iyiydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-08 Feyza

Kamp alanı doğayla iç içe güzel bir yerde bulunuyor. Tuvaletler temiz ve yeterliydi. Sessiz ve sakin bir yer arayanlar için ideal.

2023-11-13 Emre

Kamp alanını çok beğendim. Tuvaletler temizdi ve yemekhane iyiydi. Personel de ilgiliydi. Tek sorun su sorunu yaşandığı zamanda uygun çözümün bulunamamasıydı. Bunun dışında çok güzel bir deneyim oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?