Doğu Park yorumlar

Doğu Park yakın Yenimahalle Mahallesi, Canik, Samsun, Black Sea Region, 55080

  • Adres: Yenimahalle, 55080 Canik/Samsun, Türkiye
  • Web sitesi: samsun.ktb.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 41.2748556, 36.363206

Doğu Park, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doğu Park yorumlar

Özellikle yaz mevsiminde insanların kolay ulaşabildiği,kentin doğu yakasındaki bu alan oldukça temiz ve bakımlı.Sabahları çok sakin,yürüyüş parkuru adete boş..Akşamları çok kalabalık ve araç park sorunu had safhada. … Daha fazla

Piknik alanı masaları kaliteli buldum ahşap piknik masaları ama üstünde mermer var yani bir şey doküldüğünde silinmesi kolay ve hemen temizleniyor. İçiniz rahat olabilir o yönden hijyenik. Oturma yerinin yaninda küçük bir tümsek var orasi … Daha fazla

Çok temiz ve bakımlı. Aileniz ile piknik yapabilirsiniz. Mangal yasak.Sürekli temizlik yapıyor.Manzarası müthiş. Bandırma Gemisini gezmeden de ayrılmayın. Samsunda gidilmesi gereken yerlerin bir yer.19 Mayıs da imkanınız varsa gidin.

2023-09-19 Ali

Özellikle yaz mevsiminde insanların kolay ulaşabildiği,kentin doğu yakasındaki bu alan oldukça temiz ve bakımlı.Sabahları çok sakin,yürüyüş parkuru adete boş..Akşamları çok kalabalık ve araç park sorunu had safhada.

2023-09-19 Ayşe

Piknik alanı masaları kaliteli buldum ahşap piknik masaları ama üstünde mermer var yani bir şey doküldüğünde silinmesi kolay ve hemen temizleniyor. İçiniz rahat olabilir o yönden hijyenik. Oturma yerinin yaninda küçük bir tümsek var orasi...

2023-09-19 Mehmet

Çok temiz ve bakımlı. Aileniz ile piknik yapabilirsiniz. Mangal yasak.Sürekli temizlik yapıyor.Manzarası müthiş. Bandırma Gemisini gezmeden de ayrılmayın. Samsunda gidilmesi gereken yerlerin bir yer.19 Mayıs da imkanınız varsa gidin.

2023-09-24 Ahmet

Özellikle yaz mevsiminde insanların kolay ulaşabildiği, kentin doğu yakasındaki bu alan oldukça temiz ve bakımlı. Sabahları çok sakin, yürüyüş parkuru adete boş. Akşamları çok kalabalık ve araç park sorunu had safhada.

2023-09-24 Meltem

Piknik alanı masaları kaliteli buldum. Ahşap piknik masaları ama üstünde mermer var yani bir şey doküldüğünde silinmesi kolay ve hemen temizleniyor. İçiniz rahat olabilir o yönden hijyenik. Oturma yerinin yanında küçük bir tümsek var orası da güzel.

2023-09-24 Cem

Çok temiz ve bakımlı. Aileniz ile piknik yapabilirsiniz. Mangal yasak. Sürekli temizlik yapıyor. Manzarası müthiş. Bandırma Gemisini gezmeden de ayrılmayın. Samsun'da gidilmesi gereken yerlerden biri. 19 Mayıs'ta imkanınız varsa gidin.

2023-10-09 Yasemin

Güzel bir piknik alanı. Çimler sürekli temizleniyor. Çocuklar için oyun alanları da mevcut. Sadece akşam saatlerinde bazen çok kalabalık olabiliyor.

2023-10-14 Mert

Parkta çok güzel bir atmosfer var. Doğayla iç içe piknik yapabileceğiniz bir yer. Sadece mangal yapmak yasak olduğu için dikkatli olmanız gerekiyor.

2023-10-19 Ayşe

Doğu Park Park'ta hoş vakit geçirebilirsiniz. Alanın temizliği sürekli kontrol ediliyor. Tabii ki akşam daha kalabalık olduğu için erken gelmek daha iyi olabilir.

2023-10-29 Seda

Sakin ve huzurlu bir piknik alanı. Manzarasıyla da oldukça güzel. Biraz daha geniş oturma alanları olması iyi olurdu.

2023-11-03 Ali

Doğu Park Park oldukça temiz ve bakımlı bir yer. Ailece piknik yapabileceğiniz bir alan. Çimler düzenli olarak kesiliyor ve temizleniyor. Tek eksiklik mangal yapmanın yasak olması.

2023-11-08 Gizem

Doğu Park Park'ta güzel bir atmosfer var. Yürüyüş yapabilir, piknik yapabilirsiniz. Sadece akşamları kalabalık olabiliyor.

2023-11-13 Emre

Güzel bir park. Temiz ve bakımlı. Alanda yemek masaları mevcut ancak mangal yapmak yasak.

2023-11-18 Elif

Temiz ve düzenli bir park. Yürüyüş parkurları da oldukça güzel. Akşamları çok kalabalık olabiliyor ve araç park sorunu yaşanabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doğu Park?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?