Palazzo Della Carne Steak House Fişekhane

Palazzo Della Carne Steak House Fişekhane yakın Yedi Mavi, Kazlıçeşme Mahallesi, Zeytinburnu, Istanbul, Marmara Region, 34020

  • Adres: Kazlıçeşme Mah Kennedy cad. No:52T, 34020 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 259 79 79
  • Enlem, Boylam: 40.9820576, 28.9046364

Palazzo Della Carne Steak House Fişekhane, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Palazzo Della Carne Steak House Fişekhane yorumlar

Perfect Trifecta! Atmosphere- nice intimate vibe. Service - Manager was a great host and server was attentive. Food - steak was tender and flavourful, oyster mushrooms ???? were a home run. If you're craving meat you found da spot! … Daha fazla

Found the place just by chance. I mean, after having good Steaks ???? in Argentina, the benchmark is kinda set for me…. UNTIL, trying the Steaks of Palazzo! To me, same good level as the Steaks I had in Buenos Aires! … Daha fazla

Arkadaşımızın doğum günü kutlaması için gitmiştik. Ürünler çok kaliteli ve ozellikle dry-aged etler çok lezzetliydi. Özellikle çalışanlar çok ilgili ve naziklerdi. Bakırköy çevresinde kaliteli et yemek istiyorsanız kesinlikle denenmeli. Daha fazla

2023-09-17 Murat

Mükemmel bir deneyimdi. Atmosfer çok hoştu. Hizmet de çok iyiydi. Yemekler özellikle etler, çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-17 Gül

Kendiliğinden keşfettiğim bir yerdi. Yani, Arjantin'de iyi biftekler yedikten sonra benim için standart bir ölçü vardır... AKıNTı, Palazzo'nun bifteklerini deneyene kadar! Benim için, Buenos Aires'te yediğim bifteklerle aynı kalitede!

2023-09-17 Emre

Arkadaşımızın doğum günü kutlaması için gittik. Ürünler gerçekten kaliteliydi ve özellikle kuru olgunlaştırılmış etler çok lezzetliydi. Çalışanlar çok ilgili ve nazikti. Bakırköy çevresinde kaliteli et yemek isterseniz mutlaka deneyin.

2023-10-02 Ayşe

Yemekler çok lezzetliydi özellikle biftekler çok yumuşaktı ve lezzetliydi. Servis de çok iyiydi. Atmosfer hoştu ve rahattık. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-07 Mehmet

Ortam çok hoştu ve samimi bir atmosfere sahipti. Müdür büyük bir ev sahibiydi ve garson da dikkatliydi. Yemekler lezzetliydi, biftek yumuşaktı ve lezzetliydi, istiridye mantarları da harikaydı. Eğer et özlemi çekiyorsanız burayı buldunuz!

2023-10-12 Fatma

Yemekler lezzetliydi, özellikle ızgaraları harikaydı. Personel ilgili ve hızlıydı. Ancak fiyatlar biraz yüksekti. Yine de iyi bir deneyimdi.

2023-10-17 Ahmet

Ortam çok hoştu ve dekorasyon güzeldi. Personel dostça ve yardımseverdi. İlk izlenimim olumlu oldu ve genel deneyimim çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-22 Nur

Çok güzel bir mekandı. Hizmet mükemmeldi ve çalışanlar çok nazikti. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar da makuldu. Tekrar gitmeyi planlıyorum.

2023-10-27 Ali

İkizleri kutlamak için orada bulunuyorduk. Hızlı servis ve lezzetli yemekler vardı. Çalışanlar da çok dostça ve profesyoneldi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-01 Elif

Yemeği gerçekten beğendim. Yemeklerin lezzeti mükemmeldi ve servis mükemmeldi. Tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-06 Mustafa

Ortam çok hoştu ve rahattık. Yemekler lezzetliydi, ancak hizmet biraz yavaştı. Fiyatlar biraz yüksekti, ancak genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-11 Şeyma

Harika bir restoran. Yemekler çok lezzetliydi özellikle biftekler harikaydı. Kahve de harikaydı. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikti. Gerçekten keyifli bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Palazzo Della Carne Steak House Fişekhane?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?