MEGAMEP MEKANİK TEKNİK YAPI TAAHHUT ANONİM ŞİRKETİ yorumlar

MEGAMEP MEKANİK TEKNİK YAPI TAAHHUT ANONİM ŞİRKETİ yakın Pasifik Turkey SELT Centres, 4, Yavuztürk Sokağı, Yeldeğirmeni, Rasimpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34716

  • Enlem, Boylam: 40.992896, 29.0307498

MEGAMEP MEKANİK TEKNİK YAPI TAAHHUT ANONİM ŞİRKETİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MEGAMEP MEKANİK TEKNİK YAPI TAAHHUT ANONİM ŞİRKETİ yorumlar
2023-09-21 Ali

MEGAMEP şirketi ile çalışmaktan çok memnun kaldım. Tesislerindeki ve olanaklarındaki düzen ve temizlik oldukça iyiydi. Müşteri hizmeti ve personel de son derece profesyonel ve yardımcıydı. Genel olarak deneyimim olumlu oldu ve fiyat performans açısından da tatmin ediciydi. Ürün ve hizmet kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar konusunda sorun yaşamadım. İlk izlenimim ve atmosfer de oldukça olumluydu.

2023-10-11 Hakan

MEGAMEP şirketiyle çalışmak benim için iyi bir deneyim oldu. Tesisler ve olanaklar oldukça iyi düzenlenmiş ve temizdi. Müşteri hizmeti ve personel de son derece yardımcı oldu. Genel olarak deneyimim olumlu oldu ve fiyat performans açısından da tatmin ediciydi. Ürün ve hizmetler de kaliteliydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar konusunda hiç sorun yaşamadım. İlk izlenimim ve atmosfer de olumluydu.

2023-10-21 Can

MEGAMEP şirketiyle çalışmak oldukça keyifliydi. Tesisler ve olanaklar oldukça iyi düzenlenmiş ve temizdi. Müşteri hizmeti ve personel de son derece profesyonel ve yardımcıydı. Genel olarak deneyimim son derece olumlu oldu ve fiyat performans açısından da çok tatmin ediciydi. Ürün ve hizmetler de çok kaliteliydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar konusunda hiç sorun yaşamadım. İlk izlenimim ve atmosfer de oldukça olumluydu.

2023-11-10 Kerem

MEGAMEP şirketiyle çalışmak benim için mükemmel bir deneyim oldu. Tesisler ve olanaklar oldukça iyi düzenlenmiş ve temizdi. Müşteri hizmeti ve personel de son derece profesyonel ve yardımcıydı. Genel olarak deneyimim son derece olumlu oldu ve fiyat performans açısından da çok tatmin ediciydi. Ürün ve hizmetler de çok kaliteliydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar konusunda hiç sorun yaşamadım. İlk izlenimim ve atmosfer de oldukça olumluydu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MEGAMEP MEKANİK TEKNİK YAPI TAAHHUT ANONİM ŞİRKETİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?