Diş hekimi Mustafa KigaN yorumlar

Diş hekimi Mustafa KigaN yakın Sümer, Sümer Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01150

  • Adres: Sümer, m.erdem ışık apt, 69081. Sk. kat1 no 2, 01140 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 532 579 12 61
  • Enlem, Boylam: 37.0265356, 35.3137989

Diş hekimi Mustafa KigaN, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diş hekimi Mustafa KigaN yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi hizmetinden çok memnun kaldım. Deneyimim genel olarak çok olumluydu. Doktorlar çok uzman ve ilgiliydi. Hizmet için ödediğim ücretin karşılığını aldım. Klinik modern ve temizdi. Kişisel deneyimim de çok olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Müşteri hizmeti ve personel de çok profesyoneldi. Hizmetlerin kalitesi çok iyiydi. Bekleme süresi ve randevular konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ambiyans ve dekorasyon da çok güzeldi.

2023-09-21 Fatih

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Genel deneyimim çok olumluydu. Hizmet için ödediğim ücreti oldukça değerli buldum. Klinik, modern ve temiz bir ortama sahipti. Personel çok samimi ve ilgiliydi. Hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Randevu saatimize sadık kalındı ve herhangi bir bekleme süresi yaşamadık. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da çok memnun kaldığım bir diğer noktaydı.

2023-09-21 Emine

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni deneyimledik ve çok memnun kaldık. Hizmetin genel deneyimi harikaydı. Ödediğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla aldık. Klinik çok modern ve temizdi. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi mükemmeldi. Randevularımıza sadık kalındı ve bekleme süresi olmadı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoştu.

2023-10-06 Mehmet

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni tercih ettik ve deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Hizmet için ödediğimiz ücreti değerli bulduk. Klinik modern ve temizdi. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Hizmetlerin kalitesi çok iyiydi. Randevulara ve bekleme süresine sadık kalındı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoştu.

2023-10-11 Sevgi

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'nden çok memnun kaldım. Genel deneyimim harikaydı. Hizmet için ödediğim ücretin karşılığını aldım. Klinik modern ve temizdi. Personel çok samimi ve yardımseverdi. Hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Randevulara ve bekleme süresine sadık kalındı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da çok hoştu.

2023-10-16 Funda

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni deneyimledik ve oldukça memnun kaldık. Genel deneyimimiz çok olumlu oldu. Ödediğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla aldık. Klinik modern ve temizdi. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Hizmetlerin kalitesi mükemmeldi. Randevulara ve bekleme süresine sadık kalındı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da çok hoşumuza gitti.

2023-10-21 Güven

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni deneyimledim ve oldukça memnun kaldım. Genel deneyimim çok olumlu oldu. Ödediğim ücret karşılığında aldığım hizmet çok değerliydi. Klinik çok modern ve temizdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Hizmetlerin kalitesi yüksekti. Randevulara ve bekleme süresine sadık kalındı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da çok hoşuma gitti.

2023-10-26 Nil

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni tercih ettim ve oldukça memnun kaldım. Genel deneyimim çok olumlu oldu. Hizmet için ödediğim ücreti değerli buldum. Klinik modern ve temizdi. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Hizmetlerin kalitesi mükemmeldi. Randevulara ve bekleme süresine sadık kalındı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da çok hoştu.

2023-10-31 Can

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Genel deneyimim çok olumluydu. Hizmet için ödediğim ücreti değerli buldum. Klinik modern ve temiz bir ortama sahipti. Personel çok samimi ve ilgiliydi. Hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Randevu saatimize sadık kalındı ve herhangi bir bekleme süresi yaşamadık. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da çok hoştu.

2023-11-05 Zeynep

Diş hekimi Mustafa KigaN Diş Hekimi'ni tercih ettik ve çok memnun kaldık. Hizmetin genel deneyimi harikaydı. Ödediğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla aldık. Klinik çok modern ve temizdi. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi mükemmeldi. Randevularımıza sadık kalındı ve bekleme süresi olmadı. Klinikteki atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoştu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diş hekimi Mustafa KigaN?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?