Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yorumlar

Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yakın INEX, 40, 1597. Cd., Bilkent, Üniversiteler Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Enlem, Boylam: 39.8828668, 32.7558611

Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yorumlar

A consulting firm with a professional team that got me into my dream Humber College, Toronto. I settled in my school and dormitory with zero disruption and won a scholarship, which I did not expect at all :) If you are going to receive consultancy abroad, contac …

I couldn't convince my family that it wasn't that hard to study abroad, that students with good grades could get scholarships, I finally convinced them to come here. They told me everything I couldn't tell, so I can apply to the schools I want next year.

The only address you can trust with your eyes closed in overseas education consultancy. We are very pleased that they directed my brother to …

2023-09-26 Hande

Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile hayal ettiğim Humber College'a girebildim. Okul ve yurda tamamen sorunsuz yerleştim ve hiç beklemediğim bir burs kazandım :) Eğer yurtdışında danışmanlık alacaksanız mutlaka iletişime geçin.

2023-09-26 Cemre

Ailemi ikna edememiştim, yurtdışında okumanın o kadar da zor olmadığını, iyi notlar alan öğrencilerin burs alabildiğini, sonunda onları da buraya kadar ikna ettim. Söyleyemediğim her şeyi onlar anlattıkları için gelecek yıl istediğim okullara başvurabilirim.

2023-09-26 Deniz

Yurtdışı eğitim danışmanlığı konusunda gözü kapalı güvenebileceğiniz tek adres. Kardeşimi yönlendirdikleri için çok memnunuz.

2023-10-11 Ahmet

Uluslararası eğitim danışmanlığı konusunda oldukça profesyonel bir ekip olan Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sayesinde hayalimdeki Humber College'a girebildim. Okul ve yurda tamamen sorunsuz yerleştim ve hiç beklemediğim bir burs kazandım :) Eğer yurtdışında danışmanlık alacaksanız mutlaka iletişime geçin.

2023-10-14 Ayşe

Profesyonel bir ekip olan Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sayesinde hayalimdeki Humber College'a girebildim. Okul ve yurda tamamen sorunsuz yerleştim ve hiç beklemediğim bir burs kazandım :)

2023-11-03 Yasin

A consulting firm with a professional team that got me into my dream Humber College, Toronto. I settled in my school and dormitory with zero disruption and won a scholarship, which I did not expect at all :) If you are going to receive consultancy abroad, contact them without fail.

2023-11-08 Aylin

The only address you can trust with your eyes closed in overseas education consultancy. We are very pleased that they directed my brother.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dream Big Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?