GRAND61 guest home yorumlar

GRAND61 guest home yakın Uğurlu Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61310

  • Adres: Uğurlu, Uğurlu Cd. No:265, 61040 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 531 233 39 99
  • Web sitesi: gran61guesthouse.com
  • Enlem, Boylam: 40.9698877, 39.651024

GRAND61 guest home, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GRAND61 guest home yorumlar

Amazing surrounding, naturally beautiful spot. House is modern decorated but traditional Turkish home. Nalcaoglu family is warm and welcoming, they can’t do enough to make your stay comfortable. They serve traditional home made turkish … Daha fazla

I been here with my kids and family, great choice. Kasif was superb host, welcoming and very informative. Location of the house is beautiful, in the middle of nature. Highly recommend the place and will definitely be back. Daha fazla

There are plenty of nice things to talk about this place but to make it short; this is a beautiful place to have a good family holiday. I strongly recommend it. ???????????? …

2023-09-21 Alev

Çok güzel bir mekanda konaklama deneyimi yaşadım. Ev modern dekore edilmiş ama geleneksel Türk evine benzemesi beni çok etkiledi. Nalcaoğlu ailesi çok sıcak ve misafirperver, konaklamanızı rahat hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Geleneksel ev yapımı Türk yemekleri sunuyorlar.

2023-09-21 Emine

Çocuklarım ve ailemle buraya geldim, harika bir seçimdi. Kasif mükemmel bir ev sahibi, çok misafirperver ve bilgilendiriciydi. Ev konumu doğanın ortasında çok güzel bir yerde. Bu yeri kesinlikle tavsiye ederim ve kesinlikle geri döneceğim.

2023-09-21 Yılmaz

Bu yer hakkında söylenecek birçok güzel şey var ama kısaca söylemek gerekirse; harika bir aile tatili geçirebileceğiniz güzel bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Derya

Gerçekten hoş bir konaklama deneyimi yaşadım. Ev güzel ve rahat, manzarası da harikaydı. Personel çok yardımsever ve nazikti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-11 Sedat

Mükemmel bir tatil köyü. Harika atmosfer, güzel manzara. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-16 Ayşe

Çok sevimli bir yer. Konumu mükemmel, sessiz ve huzurlu bir bölgede. Ev sahipleri çok yardımsever ve misafirperver. Burada harika bir zaman geçirdim.

2023-10-21 Mehmet

Mükemmel bir tatil evi. Mükemmel konum, muhteşem manzara. personel çok dostça ve yardımsever. Kaliteli bir hizmet aldım.

2023-10-26 Sibel

Harika bir tatil köyünde harika bir konaklama deneyimi yaşadım. Konaklama yerinin dekoru çok güzel ve sıcak. Personel çok yararlı ve misafirperver. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-31 Hasan

Çok güzel bir yer. Ev sahipleri çok cana yakın ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Hülya

Kesinlikle harika bir yer. Doğal güzellikleriyle muhteşem bir ortam. Ev modern dekore edilmiş ama geleneksel Türk evine benziyor. Nalcaoğlu ailesi çok sıcak ve misafirperver, konaklamanızı en rahat şekilde geçirmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Geleneksel ev yapımı Türk yemekleri sunuyorlar.

2023-11-10 Ali

Çocuklarımla ve ailemle buraya geldim, harika bir seçim. Kasif mükemmel bir ev sahibi, çok misafirperver ve bilgilendiriciydi. Ev konumu doğanın ortasında çok güzel bir yerde. Bu yeri kesinlikle tavsiye ederim ve kesinlikle tekrar döneceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GRAND61 guest home?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?