Diş Hekimi İLTER EROĞLU yorumlar

Diş Hekimi İLTER EROĞLU yakın Osmancık, Çorum, Black Sea Region

  • Adres: Yazı, Org. Ahmet Çörekçi Cd. No:60, 19500 Osmancık/Çorum, Türkiye
  • Telefon: +90 364 611 86 61
  • Enlem, Boylam: 40.9750911, 34.7994862

Diş Hekimi İLTER EROĞLU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diş Hekimi İLTER EROĞLU yorumlar

İlter Eroğlu işini iyi yapan bir diş hekimi! Temizlik, hijyen, ciddiyet çok iyi. Mekan küçük bir diş hastahanesini andırıyor.

2023-09-28 Nilay

Dişlerimi temizletmek için randevu aldım. İlk kez gittiğim için biraz gergindim ama doktor İlter Eroğlu çok nazikti. Muayene sonrası diş taşı temizliğine ihtiyacım olduğunu söyledi ve işlemi titizlikle gerçekleştirdi. Hijyen koşulları da gayet iyiydi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-28 Ahmet

İlter Eroğlu diş hekimine gitmeye karar verdim. Muayenehanesi küçük ama temiz ve düzenli. İlk izlenimim olumlu oldu. Diş taşı temizliği için randevu alarak gittim. Temizlik işlemi hızlı ve etkiliydi. Doktor ve personelin ilgisi de çok iyiydi. Fiyat olarak da makul bir seviyede.

2023-09-28 Ayşe

Doktor İlter Eroğlu'na gittim ve diş taşı temizliği yaptırdım. Muayenehanesi küçük ama hijyenik bir ortam. Doktor oldukça profesyonel ve güler yüzlüydü. Temizlik işlemi sırasında acı veya rahatsızlık hissetmedim. Fiyatı da uygun bir seviyede. Memnun kaldım.

2023-10-13 Mehmet

Diş taşı temizliği için İlter Eroğlu diş hekimine gittim. Muayenehanesi oldukça temiz ve düzenli. Bekleme süresi normaldi, randevuya uygun şekilde alındım. Doktor ve personel de oldukça ilgiliydi. Temizlik işlemi başarılı geçti. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Gül

Muayenehanesi küçük ama temiz bir ortam. Diş taşı temizliği için İlter Eroğlu diş hekimine gittim. Doktor ve personelin ilgisi çok güzeldi. Temizlik işlemi başarılıydı ve hiç acı hissetmedim. Fiyat olarak da iyi bir seviyede. Memnun kaldım.

2023-10-23 Ali

İlter Eroğlu diş hekimine diş taşı temizliği için gittim. Muayenehanesi küçük ama hijyenik bir ortam. Doktor ve personel oldukça ilgiliydi. Temizlik işlemi başarılı geçti. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Zeynep

İlter Eroğlu diş hekimine ilk kez gittim. Muayenehanesi temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi normaldi. Doktor ve personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Diş taşı temizliği için randevu alarak gittim. Temizlik işlemi başarılı geçti. Memnun kaldım.

2023-11-02 Fatma

Doktor İlter Eroğlu'nda diş taşı temizliği yaptırdım. Muayenehanesi hijyenik bir ortam. Doktor ve personel oldukça ilgiliydi. Temizlik işlemi hızlı ve etkiliydi. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Tekrar giderim.

2023-11-07 Hasan

İlter Eroğlu diş hekimine diş taşı temizliği için randevu aldım. Doktor ve personel ilgiliydi. Muayenehanesi küçük ama temiz bir ortam. Temizlik işlemi hızlı ve etkiliydi. Fiyat olarak da makul bir seviyede. Memnun kaldım.

2023-11-12 Selin

Diş taşı temizliği için İlter Eroğlu diş hekimine gittim. Muayenehanesi düzenli ve temiz. Doktor ve personel ilgili ve nazikti. Temizlik işlemi başarılı geçti ve hiç acı hissetmedim. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Memnun kaldım.

2023-11-17 Berk

İlter Eroğlu diş hekimine diş taşı temizliği için gittim. Muayenehanesi temiz ve düzenli. Bekleme süresi normaldi. Doktor ve personel de ilgiliydi. Temizlik işleminden memnun kaldım. Fiyat olarak da uygun.

2023-11-22 Elif

Temizlik için randevu alarak İlter Eroğlu diş hekimine gittim. Muayenehanesi küçük ama temiz bir ortam. Doktor ve personel ilgiliydi. Temizlik işlemi başarılı geçti ve hiç acı hissetmedim. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diş Hekimi İLTER EROĞLU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?