Op. Dr. Erhan Alemdar Plastik Cerrah yorumlar

Op. Dr. Erhan Alemdar Plastik Cerrah yakın Gültepe Apartman, Nuh Naci Yazgan Caddesi, Hunat Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38140

  • Adres: Hunat, Nuh Naci Yazgan Cd. No:45, 38030 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Web sitesi: erhanalemdar.com
  • Enlem, Boylam: 38.720646, 35.4965559

Op. Dr. Erhan Alemdar Plastik Cerrah, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Op. Dr. Erhan Alemdar Plastik Cerrah yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Doktor Erhan Alemdar çok işinde profesyonel bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrasında ihtiyaç duyduğum her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Hastane konforlu ve temizdi. Operasyon sonrası çok memnun kaldım.

2023-09-19 Mehmet

Uzun yıllardır Dr. Erhan Alemdar'ın hastasıyım. Plastik cerrahide gerçekten başarılı. Hem ameliyat öncesi hem de sonrasında çok ilgili bir doktor. Sonuçlar her zaman istediğim gibi oldu.

2023-09-19 Selin

Doktor Erhan Alemdar çok sıcakkanlı ve samimi bir doktor. Ameliyat öncesi sürekli iletişim halinde oldu ve her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Hastanede kendimi rahat hissettim ve sonuçlardan çok memnun kaldım.

2023-10-04 Ahmet

Doktor Erhan Alemdar'ın hastanesi çok modern ve temiz bir ortama sahip. Ameliyat öncesi ve sonrasında doktor çok ilgiliydi ve her sorumu cevapladı. Sonuçlardan çok memnun kaldım.

2023-10-09 Fatma

Dr. Erhan Alemdar oldukça başarılı bir doktor. Ameliyat sürecinde her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve her zaman iletişim halinde oldu. Hastanesi konforlu ve temizdi. Sonuçlardan memnun kaldım.

2023-10-14 İbrahim

Doktor Erhan Alemdar'ın hastanede beklemek için çok zaman harcamadım. Randevuya zamanında aldım ve operasyon süresi beklediğimden kısa sürdü. Doktor çok ilgiliydi ve sonuçlar harikaydı.

2023-10-19 Gizem

Doktor Erhan Alemdar'dan çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi süreci detaylı bir şekilde anlattı ve endişelerimi giderdi. Hastanesi son derece temiz ve moderndi. Sonuçlar ise harikaydı.

2023-10-24 Can

Plastik cerrahide Dr. Erhan Alemdar gerçekten uzman bir doktor. Kendisiyle yaptığım konsültasyon sonrasında ameliyat kararını verdim ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Hastane konforlu ve temizdi.

2023-10-29 Ebru

Dr. Erhan Alemdar son derece profesyonel ve ilgili bir doktor. Ameliyat öncesi süreci detaylı bir şekilde anlattı ve beklentilerimi karşıladı. Hastane ortamı rahattı ve sonuçlar harikaydı.

2023-11-03 Yasin

Doktor Erhan Alemdar sürekli iletişim halindeydi ve her aşamada beni bilgilendirdi. Ameliyat sonrası sonuçlardan çok memnun kaldım. Doktor çok profesyonel ve ilgili.

2023-11-08 Zeynep

Dr. Erhan Alemdar'ın hastanesinde beklemek için çok fazla zaman harcamadım. Randevuya zamanında aldım ve ameliyat süresi beklediğimden daha kısa sürdü. Sonuçlardan memnunum.

2023-11-13 Hakan

Doktor Erhan Alemdar gerçekten işinde çok profesyonel bir doktor. Kendisiyle yaptığım konsültasyon sonrasında güvendim ve ameliyatı kabul ettim. Sonuçlardan çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Op. Dr. Erhan Alemdar Plastik Cerrah?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?