Derya Veteriner Kliniği Pet Kuaför yorumlar

Derya Veteriner Kliniği Pet Kuaför yakın 3, Tuğrul Sokağı, Göztepe Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34730

  • Adres: Fenerbahçe, Tuğrul Sk. No:6 D:B, 34726 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 368 64 23
  • Enlem, Boylam: 40.9757018, 29.0544239

Derya Veteriner Kliniği Pet Kuaför, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Derya Veteriner Kliniği Pet Kuaför yorumlar

sanırım ilk kez bir google yorumu yazacağım. sokakta bulduğum hasta kediyi götürdüm. mükemmel insanlar çalışıyor burada. hem ilk tedavisini yaptılar hem de belediye ile iletişime geçmem için yol … Daha fazla

Kedimi yürürken dengesini kaybeden, halsiz kedimi buraya tedaviye getirdim, 1 hafta icinde eskisinden daha iyi bir sekilde geri tteslim aldım Fiyatları da gayet uygundu. Kedim mutusz bir şekilde gitti,mutlu bir şekilde geri heldi. Her sey için cok tesekkurle. Çok güler yüzlüler.

2023-09-19 Ebru

sanırım ilk kez bir google yorumu yazacağım. sokakta bulduğum hasta kediyi götürdüm. mükemmel insanlar çalışıyor burada. hem ilk tedavisini yaptılar hem de belediye ile iletişime geçmem için yol gösterdiler. fiyatları da oldukça makuldu. kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Defne

Kedimi yürürken dengesini kaybeden, halsiz kedimi buraya tedaviye getirdim, 1 hafta içinde eskisinden daha iyi bir şekilde geri teslim aldım Fiyatları da gayet uygundu. Kedim mutlu bir şekilde gitti, mutlu bir şekilde geri geldi. Her şey için çok teşekkürler. Çok güler yüzlüler.

2023-10-22 Ahmet

Kedimi yürürken dengesini kaybeden, halsiz kedimi buraya tedaviye getirdim, 1 hafta içinde eskisinden daha iyi bir şekilde geri teslim aldım. Fiyatları da gayet uygundu. Kedim mutlu bir şekilde gitti, mutlu bir şekilde geri geldi. Her şey için çok teşekkürler. Çok güler yüzlüler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Derya Veteriner Kliniği Pet Kuaför?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?