Pessinous Antik Kenti yorumlar

Pessinous Antik Kenti yakın Pessinus, Ballıhisar, Sivrihisar, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Adres: Ballıhisar, 26600 Sivrihisar/Eskişehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.3313844, 31.5828775

Pessinous Antik Kenti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pessinous Antik Kenti yorumlar

Ballıhisar, Orta Anadolu platosunun tepeleriyle çevrili ve doğuda Sivrihisar dağ dizisine yaslanan, deniz seviyesinden yaklaşık 950 m yükseklikteki bir vadide bulunmaktadır. Bu alan oldukça kurak olmasına rağmen, antik dönemdeki su … Daha fazla

2023-09-19 Selin

Ballıhisar, Orta Anadolu platosunun tepeleriyle çevrili ve doğuda Sivrihisar dağ dizisine yaslanan, deniz seviyesinden yaklaşık 950 m yükseklikteki bir vadide bulunmaktadır. Bu alan oldukça kurak olmasına rağmen, antik dönemdeki su kaynaklarının varlığından dolayı yerleşim yeri olarak seçilmiştir.

2023-09-19 Ahmet

Kendi haline terkedilmiş gibi görünen lakin tarihin izlerini taşıyan bir antik kent. Görmeye değer bir yer. Lakin daha fazla özen göstermeliyiz ülkedeki tarihi kalıntılara.

2023-10-14 Elif

Kusursuz bir deneyim yaşadım. Antik kent gerçekten muhteşem. Her anlamda memnun kaldım. Buraya gelmek için uzun bir yolculuk yapmanız gerekebilir, ama kesinlikle buna değer!

2023-10-19 Tolga

Antik kenti gezerken tarihin tozunu solumak harika bir his. Ancak yerleşim yerine gitmek için uzun bir yol katetmek gerekiyor. Araçla ulaşım zor olabilir, bu yüzden en iyi seçenek köyün içinden geçmek olabilir.

2023-10-24 Cemre

Buraya gelmek için beklediğimden daha uzun bir yolculuk yapmak zorunda kaldım. Ancak antik kentin güzelliği bu zorluğu unutturdu. Tiyatrosu ise gerçekten büyüleyici.

2023-11-03 Gülsen

Antik kent görmek benim için her zaman ilgi çekici olmuştur. Pessinous Antik Kenti ise bana unutulmaz bir deneyim yaşattı. Köyün içinden geçerek gelmek biraz zor olsa da kesinlikle ziyaret edilmeye değer.

2023-11-08 Ali

Geldiğimde antik kenti oldukça küçük buldum. Ancak burayı gezdikçe tarihin tekrar canlandığını hissettim. Yolculuk biraz zorlu olabilir, ancak antik kentin güzellikleri buna değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pessinous Antik Kenti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?