DuvarX yorumlar

DuvarX yakın Aydınevler Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34854

  • Adres: Aydınevler Mah.Çimenlikli Sok. B Blok No:3/B Küçükyalı, 34854 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 366 00 16
  • Web sitesi: duvarx.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.95057, 29.124172

DuvarX, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DuvarX yorumlar

I'm a new climber but it has become my biggest hobby, so when I was planning my trip to Istanbul, I looked up all climbing gyms there and decided to rent an apartment near this particular one. It was a wise choice! … Daha fazla

Rotalar anlaşılır, güzel düşünülmüş ve keyifli. Hem duvar hem de soyunma odası geniş ve ferah. Tırmanırken yardımcı olan personel ilgili ve samimiydi, teşekkür ederim. Profesyonel hissettiriyor, kesinlikle tavsiye ederim.

Dağcılık veya duvar tırmanışı için cok iyi bir yer yarışmalara hazırlanmak için gelinmesi gerekir. Rotalar cok iyi ve zorlu.

2023-09-30 Murat

Yeni bir tırmanıcıyım ama en büyük hobi haline geldi, bu yüzden İstanbul'a planladığım seyahatimde oradaki tüm tırmanma salonlarını araştırdım ve özellikle bu salona yakın bir daire kiraladım. İyi bir seçim oldu! Rotalar anlaşılabilir, güzel düşünülmüş ve keyifli. Hem duvar hem de soyunma odası geniş ve ferah. Tırmanırken yardımcı olan personel ilgili ve samimiydi, teşekkür ederim. Profesyonel hissettiriyor, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-30 Ayşe

Dağcılık veya duvar tırmanışı için çok iyi bir yer, yarışmalara hazırlanmak için gelinmesi gerekir. Rotalar çok iyi ve zorlu.

2023-09-30 Can

Kendi evindeymişsin gibi hissedebileceğin bir yer. Duvar tırmanışı yapmak için ideal. Rotalar çok çeşitli ve zorluk seviyeleri mevcut. Personel yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Elif

Başlangıçtan ileri seviyeye kadar herkesin faydalanabileceği bir tırmanış salonu. Rotaların çeşitliliği çok iyi, her seviyeye göre bir şeyler bulmak mümkün. Personel de yardımsever ve cana yakın. Atmosfer de çok sıcak ve samimi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-20 Ali

Harika bir tırmanış deneyimi yaşadım. Rotalar zorlu ve heyecan vericiydi. Personel yardımcı ve ilgili. Salon da çok temiz ve ferah. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-25 Selma

Bu tırmanış salonunu çok sevdim. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Rotalar zor ve meydan okuyucu. Salon da temiz ve düzenli. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-30 Mehmet

Tırmanış salonu iyi tasarlanmış ve her seviyeden tırmanıcıya uygun. Rotalar zorlu ve heyecan verici. Personel yardımcı ve ilgili.

2023-11-04 Defne

Bu tırmanış salonu harika bir deneyim sunuyor. Rotalar zorlu ve çeşitli. Personel çok yardımcı ve ilgili. Atmosfer de samimi ve sıcak.

2023-11-09 Erhan

Tırmanış salonu çok güzel bir ortama sahip. Personel yardımcı ve profesyonel. Rotalar da zor ve meydan okuyucu. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-14 Fatma

Tırmanış salonu temiz ve düzenli. Rotalar çeşitli ve zorlu. Personel yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Soner

Harika bir tırmanış salonu. Rotalar zorlu ve eğlenceli. Personel yardımcı ve arkadaşça. Salon da temiz ve düzenli.

2023-11-24 Şebnem

Tırmanış salonu iyi tasarlanmış ve profesyonel bir his veriyor. Rotalar zorlu ve heyecan verici. Personel yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DuvarX?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?