Decathlon Samsun yorumlar

Decathlon Samsun yakın Piazza AVM, Atatürk Bulvarı, Yenimahalle Mahallesi, Canik, Samsun, Black Sea Region, 55080

  • Adres: SAMSUN PIAZZA AVM Yenimahalle Çarşamba Caddesi Piazza AVM No:52, 55200 Canik, Türkiye
  • Telefon: +90 362 290 17 17
  • Web sitesi: decathlon.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.2769242, 36.3523022

Decathlon Samsun, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Decathlon Samsun yorumlar

Samsunda piazza avm içerisinde bulunuyor . Yeteri kadar büyük mağazası. İçerisinde bir çok spor dalına hitap eden seçenekler mevcut . Futboldan tenise , kaynaktan yüzmeye, dağcılıktan okculuga kadar . Aklınıza ne gelirse büyük ihtimalle … Daha fazla

İlk açıldığı dönemlerde ön cepheye bakan ve şu ankinden daha büyük bir alana sahip Decathlon’da 19 Mayıs ve bazı özel günlerde ekibimle Capoeira ve akrobasi gösterileri yapmıştık :) ürün çeşidi bol personel ilgili her üründen bulmak mümkün.

Spor ve kamp malzemesi olarak ne ararsanız var. Sadece fiyatlar biraz daha makul olsa güzel olur. İçeride ürünleri inceliyoruz diye oynayan birçok küçük alışverişsever var. :)

2023-09-26 Mustafa

Samsunda piazza avm içerisinde bulunuyor . Yeteri kadar büyük mağazası. İçerisinde bir çok spor dalına hitap eden seçenekler mevcut . Futboldan tenise , kaynaktan yüzmeye, dağcılıktan okculuga kadar . Aklınıza ne gelirse büyük ihtimalle … Daha fazla;

2023-09-26 Ceren

İlk açıldığı dönemlerde ön cepheye bakan ve şu ankinden daha büyük bir alana sahip Decathlon’da 19 Mayıs ve bazı özel günlerde ekibimle Capoeira ve akrobasi gösterileri yapmıştık :) ürün çeşidi bol personel ilgili her üründen bulmak mümkün.;

2023-09-26 Ayşe

Spor ve kamp malzemesi olarak ne ararsanız var. Sadece fiyatlar biraz daha makul olsa güzel olur. İçeride ürünleri inceliyoruz diye oynayan birçok küçük alışverişsever var. :)

2023-10-07 Selim

Mağaza geniş bir ürün yelpazesine sahip. İlgili personel ve güzel bir atmosfer var.

2023-10-07 Ceyda

Decathlon mağazasında spor ve kamp malzemeleri için her şey bulunabilir. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, ürün çeşitliliği memnun edici.

2023-10-22 Ayşe

Decathlon Samsun Spor mağazası piazza avm içerisinde yer alıyor. Mağaza büyük ve farklı spor dallarına yönelik ürünler bulunuyor. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-06 Mehmet

Decathlon Samsun mağazası ön cephede daha büyük bir alanı olan bir mağazaydı. Çeşitli ürünler bulunuyor ve personel yardımcı. İndirim günlerinde cazip fiyatlar oluyor.

2023-11-11 Selin

Mağaza geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kaliteli ürünler bulunuyor. Personel ilgili ve yardımcı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Decathlon Samsun?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?