Standart Otomotiv Rakor yorumlar

Standart Otomotiv Rakor yakın Atatürk Bulvarı, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: İkitelli OSB. Ziyagökalp Mahallesi Çevre Sanayi Sitesi 5. Blok No: 25-27-29, 34490 Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 577 67 78
  • Web sitesi: standartrakor.com
  • Enlem, Boylam: 41.0929157, 28.7945625

Standart Otomotiv Rakor, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Standart Otomotiv Rakor yorumlar

Aradığınız her şey mevcut. Ellerinde yoksa bile asla çözümsüz bırakmıyorlar. Örnek bir esnaflar.

Kaliteli ürünler, hızlı teslimat ve geniş ürün yelpazesi ile üretimin merkezi teşekkürler standartrakor.

Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet sunan işinin erbabı bir firma

2023-09-23 Cemal Özcan

Aradığınız her şey mevcut. Ellerinde yoksa bile asla çözümsüz bırakmıyorlar. Örnek bir esnaflar.

2023-09-23 Ayşe Yılmaz

Kaliteli ürünler, hızlı teslimat ve geniş ürün yelpazesi ile üretimin merkezi teşekkürler standartrakor.

2023-09-23 Serdar Kaya

Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet sunan işinin erbabı bir firma

2023-10-08 Dilek Akça

Kendilerinden temin ettiğim ürünlerle çok memnunum. Kaliteli ürünler ve hızlı teslimatları sayesinde zamandan tasarruf ediyorum. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Mehmet Demir

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme kesinlikle güvenilir bir firma. Ürünlerinin kalitesi tartışılmaz ve hızlı teslimatları sayesinde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyorlar. Kendi iş yerim için sürekli olarak talaşlı imalatlarımı buradan temin ediyorum ve hiç bir zaman hayal kırıklığına uğramadım.

2023-10-18 Ayhan Durmuş

Sürekli olarak işlerimi buradan temin ediyorum ve son derece memnun kaldım. Kaliteli ürünler ve hızlı teslimatlarıyla işlerimi her zaman zamanında teslim ediyorlar. İşlerimde herhangi bir aksama olmadığı için kendilerine teşekkür ediyorum.

2023-10-23 Canan Deniz

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme ürünleri yüksek kaliteli ve dayanıklı. Ayrıca hızlı teslimatları sayesinde işlerimde hiç bir zaman aksama yaşamıyorum. Firmadan aldığım ürünlerle her zaman memnun kaldım ve tavsiye ediyorum.

2023-10-28 Emre Kılıç

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme hem geniş bir ürün yelpazesine sahip hem de kaliteli hizmet sunuyor. Üretimin merkezi olan bu işletmeden sürekli olarak ihtiyaçlarımı temin ediyorum ve her zaman memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Fatma Yıldız

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme, hızlı teslimatları ve kaliteli ürünleri ile gerçekten işinin erbabı bir firma. Sürekli olarak buradan alışveriş yapıyorum ve her zaman memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Göksel Ataman

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme iş yerime en uygun ürünleri sunuyor. Talaşlı imalatlarımı buradan temin ediyorum ve her zaman memnun kaldım. Kaliteli ürünleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyorlar.

2023-11-12 Işıl Korkmaz

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme'den kaliteli hizmet aldım. Ürünlerin kalitesi hakikaten çok iyi. Ayrıca hızlı teslimatları sayesinde zamandan tasarruf ediyorum. Teşekkürler Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme.

2023-11-17 Jülide Güngör

Standart Otomotiv Rakor Talaşlı İmalat Yapan İşletme işimin sürekli olarak ihtiyaç duyduğu ürünleri sunuyor. Kaliteli ürünleri ve hızlı teslimatları sayesinde her zaman memnun kaldım. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Standart Otomotiv Rakor?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?