Urla Şarapçılık yorumlar

Urla Şarapçılık yakın Kuşçular Mahallesi, Urla, Izmir, Aegean Region, 35437

  • Adres: Kuşçular, 8028 Sok. No:12, 35437 Urla/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 759 01 11
  • Web sitesi: urlasarapcilik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.252863, 26.737191

Urla Şarapçılık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Urla Şarapçılık yorumlar

Çabuk işinizi gücünüzü bırakın ve buraya gezmeye, tadım yapmaya gidin. Mutlaka deneyimlemeniz gereken bir yer. Urla sahilden 20-25 dakika, merkezden 10-15 dakika. Manzara ve yol olağanüstü güzel. Gezmek bedava, tadım 90₺. Tadımda 4 farklı … Daha fazla

Urla şarapçılık hakkında bilgiler ve mahzeni gezebileceğiniz bi tur yapıyorsunuz. Sonunda şarap tadımı yapıyorsunuz, onların seçtiği 5 şarap hakkında bilgiler alırken tadım yapıyorsunuz. … Daha fazla

Şarap tadımı için gelmiştik. Üretim alanını gezdikten sonra şarap tadımına geçtik. Hem üretim alanının detaylı anlatılması hem de şarap tadımında tadım ve urla şaraplarının detaylı bilgilerinin verilmesinden memnun kaldık. Tadımda beyaz, rose ve kırmızı olamak üzere 4 şarap tattık. Urla’ya yolunun düşerse kesinlik burayı ziyaret edin.

2023-09-21 Ali

Çabuk işinizi gücünüzü bırakın ve buraya gezmeye, tadım yapmaya gidin. Mutlaka deneyimlemeniz gereken bir yer. Urla sahilden 20-25 dakika, merkezden 10-15 dakika. Manzara ve yol olağanüstü güzel. Gezmek bedava, tadım 90₺. Tadımda 4 farklı şarap tattık ve hepsi çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Ayşe

Urla şarapçılık hakkında bilgiler ve mahzeni gezebileceğiniz bi tur yapıyorsunuz. Sonunda şarap tadımı yapıyorsunuz, onların seçtiği 5 şarap hakkında bilgiler alırken tadım yapıyorsunuz. Tadımda farklı şarap tattık ve hepsi birbirinden güzeldi. Tur boyunca rehber çok bilgilendirdi sizi. Kesinlikle gidin görün, eminim çok beğeneceksiniz.

2023-09-21 Mehmet

Şarap tadımı için gelmiştik. Üretim alanını gezdikten sonra şarap tadımına geçtik. Hem üretim alanının detaylı anlatılması hem de şarap tadımında tadım ve urla şaraplarının detaylı bilgilerinin verilmesinden memnun kaldık. Tadımda beyaz, rose ve kırmızı olmak üzere 4 şarap tattık. Urla’ya yolunun düşerse kesinlik burayı ziyaret edin.

2023-10-06 Fatma

Urla Şarapçılık Şarap İmalathanesi'ni sevdik. Güzel bir atmosferi var ve şarap tadımı deneyimi oldukça keyifliydi. Personel de çok yardımcıydı. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-11 Mustafa

Harika bir şarap imalathanesi deneyimi yaşadık. Turla birlikte fabrikayı ve mahzeni gezdik. Çok şey öğrendik ve şarapların tadını çıkardık. Şarapların kalitesi gerçekten çok iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-16 Hülya

Urla Şarap İmalathanesi'ne güzel bir gezi yaptık. Şarap tadımı oldukça keyifliydi ve şaraplar çok lezzetliydi. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

2023-10-21 Selin

Urla Şarap İmalathanesi'nde harika bir zaman geçirdik. Tadım deneyimi çok eğlenceliydi ve şaraplar harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-26 Emre

Buralara yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Muhteşem bir şarap imalathanesi. Gezmek ücretsiz, tadım ise 90₺. Fiyatı biraz yüksek ama harika bir deneyim. Şaraplar gerçekten güzeldi, özellikle beyaz şarap favorim oldu. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-31 Gülay

Urla Şarap İmalathanesi'nde harika bir gün geçirdik. Tadım deneyimi çok keyifliydi ve şaraplar gerçekten lezzetliydi. Yolculuk boyunca güzel manzaralar da vardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Ahmet

Urla Şarap İmalathanesi'ni ziyaret ettik ve çok memnun kaldık. Şarap tadımı deneyimi harikaydı ve şaraplar gerçekten kaliteliydi. Turla birlikte mahzeni gezmek de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Esra

Urla Şarap İmalathanesi'ni çok sevdik. Şarap tadımı deneyimi çok keyifliydi ve şaraplar çok lezzetliydi. Personel çok yardımcıydı ve açıklayıcı bilgiler verdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-15 Burak

Urla Şarap İmalathanesi hakkında çok olumlu şeyler duymuştum ve ziyaret etmek istedim. Tadım deneyimi çok güzeldi ve şaraplar gerçekten tatmin ediciydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Urla Şarapçılık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?