Bob hotdog yorumlar

Bob hotdog yakın Zihni Müzik, 70/13, Mühürdar Caddesi, Bahariye, Caferağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34710

  • Adres: Caferağa, Mühürdar Cd. No:62, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9889809, 29.0232865

Bob hotdog, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bob hotdog yorumlar

Wow amazing♡♡♡♡ the best hotdog ive had in a while. 70 try for one. The bread is crispy on the outside and so soft. Daha fazla

Lezzetin isim bulmuş hali. Sokak lezzetlerini seven herkesin bence bir şans vermesi gerekir. Kesinlikle mükemmellll :) çalışanların samimiyeti ayrı bir puan :))

Çalışanları güler yüzlü. Sosislisi çok lezzetli. Aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. Bir yiyen bir daha yiyor

2023-09-27 Deniz

Bu yorumu yapıyorum çünkü gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Bob hotdog Sosisçi'ye gittiğimde, ilk izlenim ve atmosfer beni çok etkiledi. Sıcak bir ortam vardı ve çalışanlar son derece samimi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesine gelince, hotdog muhteşemdi. Ekşi maya ekmekleri dışarıdan çıtır ve iç kısmı ise yumuşacık. Sosis de tam istediğim gibi lezzetliydi. 70 TL'ye tek bir hotdog aldım ve kesinlikle buna değdi. Ayrıca müşteri hizmetleri de harikaydı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı oldular. Bekleme süresi çok uzun değildi ve önceden rezervasyon yapma seçeneği vardı. Mekanın dekoru da çok güzeldi ve genel olarak deneyimim mükemmeldi. Mekanda olanaklar ve hizmetler de iyi düşünülmüş. Bob hotdog Sosisçi'yi herkese tavsiye ederim!

2023-09-27 Ayşe

Bob hotdog Sosisçi gerçekten muhteşem bir yer. Son zamanlarda yediğim en iyi hotdoglardan biri. 70 TL'ye bir tane aldım. Ekmeği dışarıdan çıtır ve iç kısmı yumuşacık. Bu lezzeti seven herkesin mutlaka denemesi gerekiyor. Ve çalışanlar da son derece samimi. Kesinlikle mükemmel bir deneyim!

2023-09-27 Sevgi

Bob hotdog Sosisçi'de çok lezzetli hotdoglar var. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Bir kez yiyen bir daha yemeden bırakamaz! Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-12 Mehmet

Bob hotdog Sosisçi'yi gerçekten seviyorum. Lezzeti çok özgün ve farklı. Ürünlerin kalitesi harika. Fiyatına değiyor. Çalışanlar da son derece yardımsever ve güleryüzlü. Bekleme süresi de normal, uzun değil. Kesinlikle gidip denemelisiniz!

2023-10-17 Ebru

Bob hotdog Sosisçi'de yediğim hotdog gerçekten harikaydı. Ekşi maya ekmekleri çıtır çıtır ve içi yumuşacıktı. Sosisler de çok lezzetliydi. Fiyatına da değer. Çalışanlar da çok yardımsever ve samimiydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-22 Burhan

Bob hotdog Sosisçi'ye gittiğimde, ilk izlenim ve ortam gerçekten güzeldi. Çalışanlar da son derece hoşsohbet ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Hotdog çok lezzetliydi. Fiyatına değer. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer!

2023-10-27 Nesrin

Bob hotdog Sosisçi gerçekten harika bir yer. Sıcak bir ortamı var ve çalışanlar son derece samimi. Hotdog yemeyi seven herkese tavsiye ederim. Bu fiyata kesinlikle değer!

2023-11-01 Özkan

Bob hotdog Sosisçi'de çok lezzetli hotdoglar var. Genel olarak mükemmel bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi harika. Çalışanlar da son derece yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-06 Selin

Bob hotdog Sosisçi'ye gittiğimde sıcak bir ortamla karşılaştım. Çalışanlar son derece samimi ve yardımseverdi. Hotdog gerçekten çok lezzetliydi ve bence herkesin denemesi gerekiyor. Fiyatı da makul. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve beklemek için çok uzun sürmedi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-11 Mustafa

Bob hotdog Sosisçi'de gerçekten harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenim ve atmosfer çok hoştu. Çalışanlar son derece samimi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve hotdog muhteşemdi. Fiyatına değer. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan!

2023-11-16 Fatma

Bob hotdog Sosisçi'yi gerçekten seviyorum. Lezzetleri her zaman mükemmel. Çalışanlar sıcakkanlı ve yardımsever. Ayrıca fiyatları çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-21 Hakan

Bob hotdog Sosisçi'ye gittiğimde gerçekten lezzetli bir hotdog yedim. Sıcak bir ortamdı ve çalışanlar son derece yardımseverdi. Hotdoglarının fiyatı da makul. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar gideceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bob hotdog?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?