CRAZY HORSE Grill & Wine Premium Bar yorumlar

CRAZY HORSE Grill & Wine Premium Bar yakın Şekerhane Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 74000

  • Adres: Şekerhane, Hükümet Cd., 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 511 00 21
  • Enlem, Boylam: 36.5418014, 31.999079

CRAZY HORSE Grill & Wine Premium Bar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
CRAZY HORSE Grill & Wine Premium Bar yorumlar

İşletme her yönü ile mükemmel, servis ve yemek konusunda başarılı, çalışan tüm arkadaşlar güleryüzlü,müzik seçimleri güzel ayrıca dans olması çok iyi ???? işletme sahibini tebrik ediyorum. …

We were recommended to go here for cocktails and glad we did. Lovely inside and cocktails were delicious. Although a little weak however the waitor took this on board with our next round of cocktails and made them stronger. Slightly too pricey but overall good service and would come back again :-) Daha fazla

Best bar in Alanya! Good cocktails, high quality alcohol, music, atmosphere.... Everything!

2023-09-26 Emre

İşletme her yönü ile mükemmel, servis ve yemek konusunda başarılı, çalışan tüm arkadaşlar güleryüzlü,müzik seçimleri güzel ayrıca dans olması çok iyi ???? işletme sahibini tebrik ediyorum.

2023-09-26 Ayşe

We were recommended to go here for cocktails and glad we did. Lovely inside and cocktails were delicious. Although a little weak however the waiter took this on board with our next round of cocktails and made them stronger. Slightly too pricey but overall good service and would come back again :-)

2023-09-26 Mehmet

Best bar in Alanya! Good cocktails, high quality alcohol, music, atmosphere.... Everything!

2023-09-29 Ayşe

We were recommended to go here for cocktails and glad we did. Lovely inside and cocktails were delicious. Although a little weak however the waitor took this on board with our next round of cocktails and made them stronger. Slightly too pricey but overall good service and would come back again :-)

2023-10-02 Sevgi

İşletme her yönü ile mükemmel, servis ve yemek konusunda başarılı, çalışan tüm arkadaşlar güleryüzlü, müzik seçimleri güzel ayrıca dans olması çok iyi ???? işletme sahibini tebrik ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? CRAZY HORSE Grill & Wine Premium Bar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?