Büşra Çay Evi yorumlar

Büşra Çay Evi yakın Hasan Saka Caddesi, İnönü Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61030

  • Adres: İnönü, Hasan Saka Cd. 22 B, 61030 Trabzon Merkez/Trabzon, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0027715, 39.7025092

Büşra Çay Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Büşra Çay Evi yorumlar

Teşekkür

2023-09-18 Ahmet

Büşra Çay Evi Kafe çok güzel bir yer. Kapıdan içeri adım attığınız anda sıcak bir atmosfer sizi karşılıyor. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Büşra Çay Evi Kafeye geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon olmadan da yer bulabildik. Çalışanlar çok sıcakkanlı ve servis harikaydı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-09-18 Mehmet

Büşra Çay Evi Kafe'de birkaç kez kahve içmek için durdum ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Çalışanlar her zaman güleryüzlü ve yardımcı. Çay ve kahveler çok lezzetli ve taze yapılmış. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Fatma

Büşra Çay Evi Kafe'yi ilk kez ziyaret ettim ve memnun kaldım. Bekleme süresi çok kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Çay ve atıştırmalıklar lezzetliydi. Fiyatlar da makuldu. Tekrar gidip denemek istiyorum.

2023-10-08 Ali

Büşra Çay Evi Kafe oldukça güzel bir mekan. Atmosfer hoş ve sakin. Çalışanlar çok dostça ve yardımcı oldular. Çay ve tatlılar lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Şeyma

Büşra Çay Evi Kafe'yi birkaç kez ziyaret ettim ve her seferinde çok memnun kaldım. İçerisi çok temiz ve rahat bir ortam var. Çalışanlar güler yüzlü ve samimi. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Murat

Büşra Çay Evi Kafe'ye geçtiğimiz hafta arkadaşlarımla gittim ve harika bir deneyim yaşadık. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatları uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-10-23 Gülsüm

Büşra Çay Evi Kafe'nin atmosferi çok güzel. Çalışanlar çok misafirperver ve hızlı hizmet veriyorlar. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Hüseyin

Büşra Çay Evi Kafe'ye gittiğimde çok güzel bir atmosferle karşılaştım. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-02 Selin

Büşra Çay Evi Kafe'ye bugün gittim ve gerçekten çok beğendim. Atmosfer çok hoş ve rahat. Çalışanlar çok yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Kadir

Büşra Çay Evi Kafe'ye eşimle gittim ve harika bir deneyim yaşadık. Atmosfer sıcak ve samimi. Personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatları uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Ebru

Büşra Çay Evi Kafe çok güzel bir yer. Atmosfer çok sakin ve huzurlu. Personel çok dostça ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Büşra Çay Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?