China Royal ,SUSHİ ROYAL Restaurant yorumlar

China Royal ,SUSHİ ROYAL Restaurant yakın Chinese Royal Restaurant, Atatürk Bulvarı, Kadıpaşa Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 74000

  • Adres: Kadıpaşa, Atatürk Blv., 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 512 81 18
  • Enlem, Boylam: 36.5439099, 31.9966186

China Royal ,SUSHİ ROYAL Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
China Royal ,SUSHİ ROYAL Restaurant yorumlar

Alanyada gittiğim en iyi restoranlardan biriydi. Çalışanlar çok samimi ve kibar. Asya yemekleri denemek isteyenler için şehrin merkezinde harika bir yer. Fiyat performans açısından da gayet uygun. Sushi ile kötü deneyimleri olanlar burada kendilerine bir şans daha verebilir! Daha fazla

Kızım ve eşimle birlikte gittik Mekan olarak uzak Doğu esintileriyle çok hoştu. Yabancı turistler ağırlıktaydı mekan sahibi çok tatlı ve ilgiliydi yeni tatlara çok açık olmama rağmen yemekleri çok beğendim suşi, karidesli noodle çorbası ve tatlı ekşi çıtır dana etini tavsiye ederim. Daha fazla

Çinli olmayan, konyalı ustalar muhteşem bir iş çıkarmıştı. Çok lezzetli, taze ve bir tuz bile eklemeye gerek olmayacak kadar tadı dengeli Çin yemeği yemek için başka yere gitmeye gerek yok. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye … Daha fazla

2023-10-02 Merve

Alanyada gittiğim en iyi restoranlardan biriydi. Çalışanlar çok samimi ve kibar. Asya yemekleri denemek isteyenler için şehrin merkezinde harika bir yer. Fiyat performans açısından da gayet uygun. Sushi ile kötü deneyimleri olanlar burada kendilerine bir şans daha verebilir!

2023-10-02 Ayşe

Kızım ve eşimle birlikte gittik. Mekan olarak uzak Doğu esintileriyle çok hoştu. Yabancı turistler ağırlıktaydı. Mekan sahibi çok tatlı ve ilgiliydi. Yemekleri çok beğendim, suşi, karidesli noodle çorbası ve tatlı ekşi çıtır dana etini tavsiye ederim.

2023-10-02 Ali

Çinli olmayan, Konyalı ustalar muhteşem bir iş çıkarmıştı. Çok lezzetli, taze ve bir tuz bile eklemeye gerek olmayacak kadar tadı dengeli Çin yemeği yemek için başka yere gitmeye gerek yok. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Fatma

Harika yemekler, mükemmel hizmet. Restoranın atmosferi çok güzel ve rahatlatıcı. Yemekler hızlı bir şekilde servis ediliyor ve lezzetli. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-22 Mehmet

SUSHİ ROYAL, gerçek bir Çin lezzeti sunuyor. Yemekler çok güzel sunulmuş ve çok lezzetli. Personel çok samimi ve yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-27 Hatice

Restoranın ambiyansı çok hoş. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Yemeklerin hepsi lezzetli ve taze. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ahmet

Suşi sevenler için harika bir mekan. Yemeklerin tadı mükemmel. Çalışanlar çok yardımsever. Hijyen kurallarına da uyuluyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-06 Zeynep

Çok güzel bir deneyim yaşadım. Yemeklerin tadı harika. Çalışanlar çok samimi ve ilgili. Atmosfer çok hoş. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-11 Mustafa

SUSHİ ROYAL'de harika bir akşam yemeği geçirdik. Yemekler çok lezzetli. Çalışanlar çok profesyonel. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Serap

Çin mutfağı sevenler için ideal bir restoran. Yemeklerin tadı harika. Personel çok yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Erkan

SUSHİ ROYAL'de çok güzel bir akşam geçirdik. Yemekler harika. Çalışanlar çok ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-26 Gül

Çin yemeklerini sevenler için mükemmel bir restoran. Yemekler çok lezzetli. Çalışanlar çok yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? China Royal ,SUSHİ ROYAL Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?