Turkish Council - Turkish Language Education for Foreigners yorumlar

Turkish Council - Turkish Language Education for Foreigners yakın Oksijen Eczanesi, 1/A, Hasat Sokağı, Bomonti, Merkez Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34384

  • Adres: Merkez, Hasat Sk. No:12a, 34384 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 431 80 50
  • Web sitesi: turkishcouncil.org
  • Enlem, Boylam: 41.0617407, 28.986983

Turkish Council - Turkish Language Education for Foreigners, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkish Council - Turkish Language Education for Foreigners yorumlar

Geçenlerde Turkish Council ile bir Türkçe dil kursunu tamamladım ve bunun mükemmel bir deneyim olduğunu söylemeliyim. Konseyin yabancı dil öğrenenler için programı olağanüstü ve Türkçe öğrenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim. T … Daha fazla

Türk konseyi çok fazla yardım ve destek sağladı ve Türkiye'ye taşınmamı sorunsuz hale getirdi. Yardımlarını ve hizmetlerini gerçekten … Daha fazla

Nadiren yorum gönderirim, ancak bu adamlar profesyonel, arkadaş canlısı, çok yetenekli ve hepsinden önemlisi çok dürüst, bu yüzden bunu paylaşmak zorunda kaldım. Bu büyük beyefendilerin yardımı olmasaydı, farklı bir şirket tarafından doland … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Geçenlerde Turkish Council ile bir Türkçe dil kursunu tamamladım ve bunun mükemmel bir deneyim olduğunu söylemeliyim. Konseyin yabancı dil öğrenenler için programı olağanüstü ve Türkçe öğrenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-26 Mehmet

Türk konseyi çok fazla yardım ve destek sağladı ve Türkiye'ye taşınmamı sorunsuz hale getirdi. Yardımlarını ve hizmetlerini gerçekten takdir ediyorum.

2023-09-26 Fatma

Nadiren yorum gönderirim, ancak bu adamlar profesyonel, arkadaş canlısı, çok yetenekli ve hepsinden önemlisi çok dürüst, bu yüzden bunu paylaşmak zorunda kaldım. Bu büyük beyefendilerin yardımı olmasaydı, farklı bir şirket tarafından dolandırılmış olurdum.

2023-10-11 Ahmet

Uzun zamandır burada Türkçe öğreniyorum ve Turkish Council'ın programı gerçekten etkileyici. Her seviye için dersler var ve öğretmenler çok yardımcı oluyor.

2023-10-16 Zeynep

Turkish Council'ın Türkçe dil kursunu tavsiye ederim. Gerçekten kaliteli ve öğrencilere adapte olmak için iyi bir ortam sağlıyorlar.

2023-10-21 Mustafa

Türk Konseyi'nin yabancı dil kursları gerçekten mükemmel. Öğretmenler çok deneyimli ve yardımsever. Herhangi bir zorlukla karşılaştığımda her zaman bana yardımcı oluyorlar.

2023-10-26 Aysel

Türkish Council'da Türkçe öğrenmek gerçekten mükemmel bir deneyim. Öğretmenler oldukça sabırlı ve destekleyici. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-10-31 Hakan

Turkish Council ile Türkçe dil kursuna katıldım ve son derece memnun kaldım. Öğretmenler harika ve kurslar gerçekten etkili.

2023-11-05 Selin

Türk Konseyi'nin Türkçe dil kursları çok iyi. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve öğretmenler gerçekten harika.

2023-11-10 Cem

Turkish Council'da Türkçe öğrenmek gerçekten kolaydı. Öğretmenler çok profesyonel ve eğitim materyalleri çok yararlıydı.

2023-11-15 Gülsüm

Türk Konseyi gerçekten harika bir dil eğitimi programı sunuyor. Çalışanlar çok yardımsever ve her zaman soruları yanıtlamak için orada.

2023-11-20 Tolga

Turkish Council'ın Türkçe dil kursu gerçekten harika. Öğretmenler çok bilgili ve kurslar çok interaktif.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkish Council - Turkish Language Education for Foreigners?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?